Swampman Avatar

Swampman

Laatste reviews

Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark(1981)

"...Lang geleden voor het laatst gezien en net alleen even de openingsscene gekeken en daar valt het toch op dat zelfs iemand als Spielberg vrij..."

Live Free or Die Hard(2007)

"...Verreweg de minste van de 4. Het John McClane gevoel (wat met name het superieure eerste deel zo kenmerkte) ontbreekt volledig en is vervangen door..."

The Mist(2007)

"...Echt een onverwachte plezierige verrassing. Sinds lange tijd weer eens een horrorfilm die echt eng is en niet alleen leunt op de 'gore'. De monsters..."

Scarface(1983)

"...Blijft natuurlijk een klassieker in zijn soort, maar als geheel vind ik hem toch niet meer zo goed als vroeger. Misschien spreekt het eendimensionale..."

To Live and Die in L.A.(1985)

"...Echt wel de moeite waard om hier even voor te gaan zitten. Friedkin laat zich van zijn betere kant zijn met deze harde en donkere copmovie. Petersen..."

Laatste reacties

"...Wat een totale bagger. Ongeloofwaardig van begin tot eind met als dieptepunt het optreden van Queen Latifah. Zelden iemand zo'n karikatuur zien neerzetten als deze vrouw...."
Set It Off
"...Sluit me volledig aan bij DrMabuse. Zeer vermakelijke en uitstekend geacteerde film die in de muzikale scenes (met dank aan Bob Fosse) haar hoogtepunten kent. Liza Minelli is in grootse vorm en Joel Grey is zo goed dat hij (misschien niet eens ten on......"
Cabaret
"...Cuba Gooding Jr., what happened? Waarschijnlijk dezelfde agent als Eddie Murphy...."
Boat Trip
"...Tja, als je de slaap niet kunt vatten dan kijk je naar dit Spaanse filmpje uit de jaren 70. Vond het wel een grappig gegeven (een man die volledig geobsedeerd raakt door zijn pas aangeschafte tv), maar uiteindelijk levert het niet meer op dan een uit......"
El televisor
"...Zeer de moeite waard door goed spel van Pitt en met name Redford die geweldig op zijn plaats is als door de wol geverfde CIA man die iedereen telkens te slim af is. Tony Scott zorgt er verder voor dat alles er retestrak uitziet en de film een lekker......"
Spy Game

laatste ratings

7,3
The Westerner (1940)
The Westerner (1940)
7,6
Rocky (1976)
Rocky (1976)
6,1
Set It Off (1996)
Set It Off (1996)
7,3
25th Hour (2002)
25th Hour (2002)

watchlist

Swampman heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.