nummer 10 Avatar

nummer 10

Laatste reviews

Oesters van Nam Kee(2002)

"...Ik zag hem voorbij komen afgelopen zaterdag. En door mijn zwakte voor de NL film bleef ik hangen. Wat is het dan toch stront vervelend om elke keer..."

Police Academy: Mission to Moscow(1994)

"...Stel je voor. Een zeer getrainde spion zit in Irak in een grot. Hij is gevangen en de stouterts willen die, o zo, belangrijke informatie. Ze roepen..."

Titanic(1997)

"...Ja, ik moet het toch ff over jou hebben, XGH. Is het nou zo moeilijk om je tekst even na te lezen op wat fouten? Of is het probleem dat je gewoon de..."

Platoon(1986)

"...Nee, furanku heeft gelijk, de good and evil kloof is te groot. Maar zeker wat het vloeken betreft (blijkt toen in Vietnam ongeveer uitgevonden te..."

Laatste reacties

"...[quote=Aston]Hoger dan Shawshank? Dat kan toch niet.:X Dat ook gewoon niet. Hoe briljant hij ook is, het is geen shawshank.[/quote] (hoe bedoel je late reactie, haha) Waarom blijft iedereen Shawshank ophemelen als de almachtige film der tijden? Ik......"
Inception
"...Een film die past bij sms6. goedkoop, waardeloos en nauwlijks bestaansrecht...."
Air Marshal
"...Popye Doyle is mijn ultime antiheld. Of was het nou Gené Hackman :?..."
The French Connection
"...Niet mijn type films maar wat een achtervolging met de hijkraan, das pas aktie!..."
Terminator 3: Rise of the Machines
"...[quote=DVD-maniac]Erg laag IMDB-cijfer :(. Ik vond dit juist een goede thriller. Zat een heerlijke spanning in die steeds sterker werd naar het einde toe. Mooi en mysterieus verhaal ook zoals we gewend zijn van Stephen King.[/quote] De lage waarde......"
Thinner

laatste ratings

watchlist

nummer 10 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.