nummer 10 Avatar

nummer 10

reacties

 • [quote=Aston]Hoger dan Shawshank? Dat kan toch niet.:X Dat ook gewoon niet. Hoe briljant hij ook is, het is geen shawshank.[/quote] (hoe bedoel je late reactie, haha) Waarom blijft iedereen Shawshank ophemelen als de almachtige film der tijden? Ik heb hem minstens 5 maal bekeken en vind hem erg goed maar vind de meeste films van bijv. Alejandro González Iñárritu (Babel, Amores Perros etc.) al beter als Shawshank. of ben ik dan dus echt de enige die dat denkt???

  als reactie op de film Inception

 • Een film die past bij sms6. goedkoop, waardeloos en nauwlijks bestaansrecht.

  als reactie op de film Air Marshal

 • Popye Doyle is mijn ultime antiheld. Of was het nou Gené Hackman :?

  als reactie op de film The French Connection

 • Niet mijn type films maar wat een achtervolging met de hijkraan, das pas aktie!

  als reactie op de film Terminator 3: Rise of the Machines

 • [quote=DVD-maniac]Erg laag IMDB-cijfer :(. Ik vond dit juist een goede thriller. Zat een heerlijke spanning in die steeds sterker werd naar het einde toe. Mooi en mysterieus verhaal ook zoals we gewend zijn van Stephen King.[/quote] De lage waardering is omdat hij gewoon erg slecht vertolkt is. De acteurs zijn van laag niveau en ook hun prestaties zijn niet best. Sterker Stephen King heeft zelf een klein rolletje als winkelverkoper en is daarmee een van de betere..;)

  als reactie op de film Thinner

 • Dat is typisch rtl, wat een waardeloze ramp is dat toch. besloten ze eindelijk kwaliteit uit te zenden, komen ze toch maar met een leeg hollywood filmpie. Het lijkt wel of we geen goede films mogen zien...Als ze 'look who's talking' aankondigen....dan komt die ook..zucht.

  als reactie op de film Infernal Affairs

 • Leuke kinderfilm, wel erg low-budget-schript want de omgeving van een boerderij is voor 90 % in beeld en maakt het er niet spannender op.

  als reactie op de film "Snuf de hond"

 • Vorig jaar is deze verrassend uitgezonden in maart. Gelukkig is de 13e vertoning op de vaderlandse tv gewoon weer in de nazomer van 2008....zucht. :O

  als reactie op de film Proof of Life

 • Voor de eerste 5 minuten is het een lekker filmpie, daarna gaat hij net zo hard achteruit als de titel al deed vermoeden.

  als reactie op de film Ghost Ship

 • Wat een drama van een film, zeker 47 keer herhaald op tv. Veronica zal ondanks dat feit toch zeker zo'n 4 reclameblokken in weten te proppen. Een schande. Het wachten is dan weer op de herhalingen van de volledige police academy serie, alle porky achtige troep en dan nog de Stefan Segalls... Zegt meer over het kanaal dan de kijker, wat een bagger

  als reactie op de film K-9

 • Kirsten Dunst is voor mij reden genoeg om zo'n enorme rukfilm uit te zitten....

  als reactie op de film Get Over It

 • En niet vergeten dat in deze film Patrick Swayze zijn beste rol ooit had.

  als reactie op de film Donnie Darko

 • Hé daar is ie weer. Dit doet mij denken aan kerstfilms die ELK jaar herhaald worden.....pfff. Zo leuk was hij nou ook weer niet.

  als reactie op de film Sleepless in Seattle

 • Dat domme sbs6 maakt al een week intensieve reclame voor dit flutfilmpie. ze doen net of ze wereldpremiere hebben. Deze film is naar mijn weten niet eens in de bioscoop tezien geweest. En bovendien al meerdere x-en op de buis. Een dikke 4

  als reactie op de film Murder at 1600

 • [quote=Unicron]Engels of Nederlands gesproken? Maakt voor mij wat uit ja.[/quote] als een animatiefilm om 20:00 uur begint dan kun je er wel vanuit gaan dat ie Engels gesproken is. Maar de Nederlandse versie was ook heel leuk. Wat ook leuk is, is dat de concurrent Ice Age om exact dezelfde tijd laat beginnen. Ze denken zeker dat we meegaan in hun ijsdans concurrentie troep. Ik kijk ze dus allebei maar niet.

  als reactie op de film Shrek 2

 • Wouw, dit is pas een knaller. En volgens mij een TV premiere ook! heel goed Veronica...jullie weten wel waar filmminnend Nederland op zit te wachten...sukkels!

  als reactie op de film Above the Law

 • De enige knappe film van vanavond. T+)

  als reactie op de film Don't Look Now

 • RTL4 woensdagavond film....:r

  als reactie op de film Chocolat

 • Vooral de achtervolging van Kotszilla en een helicopter....! is een mooi voorbeeld van wat de kijker voorgeschoteld krijgt. Zelden zo'n wangedrocht gezien.

  als reactie op de film Godzilla

 • Slappe hap met je video's. Een beetje filmfan kijkt al jaren...en dan bedoel ik ook echt JAREN geen video's meer. Video is ook niet Retro zoals de vinyl plaat dat nog wel eens is. Deze film is overigens ook op DvD te verkrijgen en is een wereldfilm.

  als reactie op de film Amores perros

 • [quote=flip-flop]Verdient zeker wel hoger dan een 7,3. Super rol van Denzel[/quote] 7,3 is voor IMDB al aardig hoog. Zo'n knaller was het nou ook weer niet maar Denzel is inderdaad het mannetje in deze film en deze is zeker de moeite waard.

  als reactie op de film Training Day

 • Soms kijk ik bij de extra's op een DvDtje en denk, hoe kunnen jullie die scene eruit halen. In het geval van the Beach begrijp ik nu nog niet dat ze die computergame-scene erin hebben laten zitten. Wat een vreselijke onzin. Moet ik elke keer aan denken als ik hem zie. En ik denk niet dat spoilertags nodig zijn.

  als reactie op de film The Beach

 • [quote=Ann McDunn]Dat is nieuws, ik kijk regelmatig naar Veronica, en ik heb ook UPC, heb je de zenders wel goed ingesteld? eerst was het inderdaad Fox 8, maar dat hebben ze na een poosje weer veranderd, dus ik ga vanavond wel kijken na "Go".[/quote] precies. Ik kan gruwlijk goed zonder veronica maar weet bijna zeker dat ie niet door UPC van de kabel is gegooit. Trouwens, Go blijft een superfilm.

  als reactie op de film Go

 • Ik had teveel het karakter van Ichabod Crane in mijn hoofd toen ik deze zag. Verwachte elk moment the headless horseman door de straten. Wellicht nog maar eens proberen.

  als reactie op de film From Hell

 • [quote=WizardOfOss]Voor de liefhebbers met een leven: zondag a.s. om 18.40 komt ie ook op Veronica. Leuke film, jeugdsentiment...[/quote] Moet je werken dan zaterdag? Wat is er mis met vrijdag 00:35 uur? Doe zo'n zillioen keer liever deze versie op BBC zonder reclame dan die bij Veronica. En dan moet ik zeggen dat ik de commercials zelf nog wel trek maar dat die werkelijk vreselijke korte Veronicafilmpjes (een blonde dame met zaadvragende ogen staat met 2 meloenen in de supermarkt) niet kan aan zien. die zijn namelijk nog van voor dat ze er een jaar of 5 uit zijn geweest en dat betekent dus dat die lekkere jongens en meiden nu waarschijnlijk op het punt staan om van ouderdom te sterven. Bah doe es iets nieuws. sorry: spelfoutje weggewerkt.

  als reactie op de film The Breakfast Club

 • [quote=Jules]Luister niet naar de mafkezen hierboven. Het is een absolute aanrader. Een hele goede film.Het is ook een hele spannende film, want je weet dat Depp een politicus moet vermoorden maar je weet niet waarom en je weet ook niet wie er achter zit. En Johny Depp speelt in al zijn films heel erg goed. Niet zeiken gewoon kijken.[/quote] Daar heb je absoluut gelijk in Jules. J. Depp speelt dan wel met een wat emotieloze uitdrukking maar dat wil niet zeggen dat hij slecht speelt. integendeel. Real time movies zijn er maar weinig en deze is een stuk vollediger dan bijvoorbeeld de 24 series op tv.

  als reactie op de film Nick of Time

 • Sean Penn is werelds in deze film.

  als reactie op de film Dead Man Walking

 • Deze film gaf aan dat het steeds moeilijker zal worden voor Kevin om nog goede rollen te krijgen. Film is aardig maar Kevin is neerslachtiger dan wie ook. En miss Penn is zoals altijd veels te lief, eigenlijk alleen een goede rol van pa Newman. [rating 2,5]

  als reactie op de film Message in a Bottle

 • [quote=flyduck]Dit is gewoon een onwijs frigmalische film ![/quote] neem aan dat je een foutje maakte want dat woord is zelfs geen tienletterig Lingo woord. het bestaat volgens de van Dale niet. Als het wel bestaat en je bedoelde het ook dan ben je vast heel interesant...;)

  als reactie op de film Demolition Man

 • Tony Leung rules Big Time. Dit moet wel een knaller zijn.

  als reactie op de film 2046

 • Weer zo'n meesterwerk uit die achterlijke Police Academy serie. P.A. is trouwens ook de reden waarom die Steve Guttenberg nooit een verdienstelijk acteur is geworden. Sufferd is blijven hangen in 'nooit leuke' films. Je moet wel suicidaal zijn om hier naar te kijken (en het vol te houden).

  als reactie op de film Police Academy 5: Assignment: Miami Beach

 • Ja hoor...daar is ie dan weer. Maar dit soort films mogen van mij wekelijks vertoond worden.

  als reactie op de film 2001: A Space Odyssey

 • Net 5 denkt zeker dat we een stel sufferds zijn met geheugenverlies. dit vreselijke stukje film is waarschijnlijk al meer keer uitgezonden dan ' vrienden voor het leven' en om dat doodleuk om 20:30 aan te prijzen is erg triest. :r

  als reactie op de film Look Who's Talking Now

 • Ik ben het zelden met iemand eens maar ook ik vond deze film zeer de moeite waard. af en toe doorzichtig maar dat kan ook aan al die ramen hebben gelegen.

  als reactie op de film Thir13en Ghosts

 • Ik vond het ook een vreselijk goede film. Sterk geacteerd en de film geeft heel mooi en beklemmend beeld van de verkopers. Wel erg veel gevloek.

  als reactie op de film Glengarry Glen Ross