Il Padrino Avatar

Il Padrino

reacties

  • [quote=Thiver]Ik heb dezelfde vraag, zij het nu voor Canvas.[/quote] Volgens de Canvas site is volgende week "Blanc", dus ik neem aan dat de week erna "Rouge" zal volgen.

    als reactie op de film Trois couleurs: Bleu

  • Hier kan ik gewoon kort over zijn: simpelweg één van de slechtste films die ik ooit heb gezien. Slecht en voorspelbaar verhaal en slechte acteurs, gewoon irritant. Ik dacht dat het na H20 niet erger kon. I was wrong.

    als reactie op de film Halloween: Resurrection

  • [quote=spock]Raar dat er bij Land Itale/Engeland/Frankrijk staat, Er doet op zjin minst toch een Belg mee.[/quote] Ja, en? Mogen Belgen dan alleen in Belgische films spelen?

    als reactie op de film No Man's Land

  • Aan de lengte te zien (90 min, incl reclame) is dit de zwaar geknipte Amerikaanse versie (o gruwel, misschien zelfs wel nagesynchroniseerd). Ik sla 'm over en kijk wel een keer de normale versie.

    als reactie op de film Shaolin Soccer

  • Dit is een van de weinige films, waarbij ik echt letterlijk over de grond heb liggen rollen van het lachen, echt geweldig! Deze film zal mij nooit vervelen, het was dan ook een van de eerste DVD's die ik kocht. Vooral Leslie Nielsen en Lloyd Bridges zijn super :W

    als reactie op de film Airplane!

  • [quote=kiekeboe]... en voor komedie hoef je geen topacteur te zijn.[/quote] Pardon? Ik denk dat het vaak moeilijker is om mensen echt aan het lachen te maken dan om ze aan het janken te krijgen. Er bestaat zoiets als comedic timing, en maar weinig acteurs hebben dit goed en van nature onder de knie. Ontopic: deze film nog steeds niet gezien, paar keer gemist. Vrijdag ben ik er niet, dus maar hopen dat mijn video gehoorzaamt. Deze week nog Gene Wilder in Blazing Saddles gezien, daar was hij top in, hier hopelijk ook.

    als reactie op de film See No Evil, Hear No Evil

  • [quote=spacey]het enige echt leuke aan deze film was het einde!![/quote] Nou, dat is dan in ieder geval al iets.. En het is de indruk die achterblijft. Ik ken veel horrorfilms die juist sterk beginnen en later afzwakken tot een verschrikkelijk einde (en dan verschrikkelijk in de zin van slecht verhaal)

    als reactie op de film The Descent

  • Geweldige film, en ook de inspiratie voor de Aerosmith-hit "Walk this way" :E

    als reactie op de film Young Frankenstein

  • Twee van mijn favoriete acteurs en de meest gelauwerde actrice ooit in één film... Deze MOET ik zien!

    als reactie op de film The Philadelphia Story

  • [quote=Bolo]T+) Eén van de allerbeste screwball comedies allertijden, samen met 'His Girl Friday', ook met Cary Grant en ook van Howard Hawks. Subliem lichtvoetig acteerwerk en sprankelende dialogen. Zeker kijken als je in de gelegenheid bent![/quote] Hier sluit ik me volledig bij aan. Cary Grant is sowieso meesterlijk in dit soort films. Hepburn is heerlijk irritant, en met de chemie zit het wel snor. Een topper! T+)

    als reactie op de film Bringing Up Baby

  • Good old BBC, alweer twee dagen achter elkaar klassiekers die ik al een tijdje graag wilde zien. T+)Deze alleen al vanwege de titel, die ik oorspronkelijk alleen van et Queen-album kende, nu maar eens kijken waar die vandaan komt. Heb nog nooit iets van de Marx Brothers gezien, dus dit wordt de eerste, ben heel benieuwd!

    als reactie op de film A Night at the Opera

  • Ahhh, puppies :) ving net even een glimp van de climax op toen ik de video voor King Kong aan het zetten was, lijkt me een leuke film voor kleine kinderen. Beetje standaard moralistisch verhaaltje (wat ik uit de moraal opmaakte). Wel schattig die puppies :Y

    als reactie op de film Napoleon

  • Is de film eigenlijk los te kijken van de serie Firefly, waar het op gebaseerd is?

    als reactie op de film Serenity

  • [quote=edddy]een score en reacties waar ik niks van snap... een film die nérgens over gaat, vreselijke humor, behoorlijk irritant allemaal. 3 keer niks! :r [rating 0,5][/quote] Met alle respect, maar jij bent waarschijnlijk óf streng Katholiek óf hebt 'm niet helemaal begrepen, want om te zeggen dat Dogma nergens over gaat slaat volgens mij nergens op. Het is een aanklacht tegen de Dogma's die binnen de Katholieke kerk heersen, en daarbij (maar dat is persoonlijk) zitten er ook geweldige dialogen in, vooral Metatron wordt prachtig neergezet door Alan Rickman. (alleen het poepmonster had niet gehoeven) Samen met Clerks de beste van Kevin Smith T+)

    als reactie op de film Dogma

  • #197 in de IMDb top250? Met meer dan 22.000 votes nog wel.. Is deze film dan zo goed? Ik word er in ieder geval wel benieuwd naar.

    als reactie op de film Serenity

  • En voor de mensen die alvast een indruk willen krijgen van dit romantische familieverhaal [url=http://waxy.org/random/video/shining_redux.mov][u]hier[/u][/url] een speciale trailer. Leuker voor de mensen die de film wél al gezien hebben :E (stond laatst hier op de site)

    als reactie op de film The Shining

  • Moet ik mijn filmtotaal lidmaatschap inleveren als ik zeg dat ik Soldaat van Oranje nog nooit gezien heb.. [img]http://www.filmtotaal.nl/forum/images/smiles/bloos.gif[/img] ssst.. Niet doorvertellen, ik zal 'm nu opnemen. ;)

    als reactie op de film Soldaat van Oranje

  • Eigenlijk is het gewoon superslecht, met "auw"-roepende spinnen... maar wel met Scarlett Johansson :9

    als reactie op de film Eight Legged Freaks

  • [quote=raas]"23:50-01:40" "Duur 224 minuten" wat klopt hier niet? ;) [/quote] Dit is deel 1, morgen deel 2. samen zijn ze 224 minuten :Y Ik ga dit zeker kijken. Vooral Clerks en Dogma zijn super, maar Smiths andere films zijn ook leuk (nou ja, over Jersey Girl hebben we het maar even niet..)

    als reactie op de film An Evening with Kevin Smith

  • Het is het wachten waard geweest! Topfilm!! T+) Als je zin hebt om mijn uitgebreide reactie te lezen klik [url=http://www.filmtotaal.nl/forum/viewtopic.php?p=160349#160349][u]hier[/u][/url]

    als reactie op de film Batman Begins

  • [quote=mistelhensz]nooit geweten dat Cruijff een film had :} vreselijk gewoon...:|[/quote] Hij "heeft" geen film, er is een documentaire over hem gemaakt. Is dat zo erg dan?

    als reactie op de film Johan Cruijff - En un momento dado

  • [quote=depp]WAT EEN DYNAMIET VAN EEN FILM!!!!![/quote] You mean it blows :? :} :P Ik ga 'm zeker tapen. Ik vind Leone een geweldige regisseur, maar heb deze nog niet gezien. Heb ik eindelijk de 2 trilogiën compleet T+)

    als reactie op de film Duck, You Sucker

  • [quote=Marty Feldman]Prachtige dubbelrol van Halle Barry :Y :~ En dan staat ze niet eens in het rijtje bij de CAST B-)[/quote] Ehm.. En als je nu even onder de naam Halle B[i]e[/i]rry zoekt?

    als reactie op de film Monster's Ball

  • Hmmm.. Ik twijfel.. Ben best benieuwd naar de Oscarwinnende prestatie van mej. Berry. Maar als ik de algehele teneur van de reacties bekijk weet ik niet of ik mezelf er een plezier mee doe.. Lastig.. Wordt waarschijnlijk opnemen en voor een verveelde zondagavond bewaren (aangezien vanavond ook Gosford Park is)

    als reactie op de film Monster's Ball

  • [quote=Skizmo]zo zie je maar. . blijven herhalen is lekker goedkoop. .. echt jammer dat ze je met deze 'ouwe' shit blijven bestoken ...[/quote] Ouwe shit? Dit is een topfilm, een klassieker.. ach laat ook maar, heb het gevoel dat ik tegen dovemansoren aan het praten ben...:| Jij bent zeker op de tv première van Torque aan het wachten? :P

    als reactie op de film The Bridge on the River Kwai

  • [quote=interbob]Zoals altijd is het boek beter dan de film,maar...[spoiler]de scenaristen hebben naar 'goeie' Amerikaanse gewoonte in de film gezorgd voor een happy end. Groot was mijn verbazing dat het originele boek helemaal anders eindigt. De ontploffing van de brug mislukt, en de helden worden afgemaakt.[/spoiler][/quote] Het is een Britse film... ;)

    als reactie op de film The Bridge on the River Kwai

  • Hoe komen ze er in godsvredesenallesdatheiligisnaam bij om op [b]15 april[/b] een [b]Kerst[/b]film uit te zenden O+ Om alvast in de sfeer te komen ofzo? :? (trouwens volgens mij schrijf je Santa nog steeds met een S :P)

    als reactie op de film The Life & Adventures of Santa Claus

  • [quote=leonardus]Ik denk het laatste spider, tenzij je graag een bejaarde ziet die haar benen even uitelkaar doet[/quote] Ziet dat niet ongeveer uit als een opengeklapte ham/kaas tosti? Over Showgirls kan ik me alleen bij dit citaat uit Scream 2 aansluiten: [filmquote]Killer: What's your favorite scary movie? Randy: Showgirls. Absolutely frightening.[/filmquote]

    als reactie op de film Showgirls

  • [quote=Strider]En Sean Connery een Schot, Timothy Dalton een Welshman en Pierce Brosnan een Ier. En ook onder de eventuele opvolgers van Pierce Brosnan zitten enkele Ieren, Australiërs en Nieuw-Zeelanders.[/quote] Er is natuurlijk altijd een verschil tussen Brits en Engels... En ik kan me zo voorstellen dat er Schotten, (Noord-)Ieren, Welshmen en Engelsen werken bij de Britse geheime dienst. Daarnaast blijf ik erbij dat inwoners van de Commonwealth er beter mee wegkomen Brits te zijn dan Amerikanen.

    als reactie op de film A View to a Kill

  • [quote=interbob]Gelukkig hebben ze er nooit een Amerikaanse 007 tussengegooid.[/quote] Dat zou ook een beetje vreemd zijn: een Amerikaan als Brits geheim agent. Ok, ok, Lazenby was een Australiër, maar die kunnen makkelijker voor Brit door dan de meeste Amerikanen. Over deze "A view to a kill": vermakelijke Bond film, alleen is Moore inderdaad wel te oud om in zijn rol echt geloofwaardig te zijn. Het absolute hoogtepunt is al vroeg in de film, namelijk de titelsong van Duran Duran, één van de beste uit de Bond geschiedenis (in ieder geval mijn persoonlijke favoriet).

    als reactie op de film A View to a Kill

  • Het is dat er flink wat seksuele toespelingen inzaten, anders zou ik toch zweren naar een kinderfilm gekeken te hebben. Kinderlijk doorzichtig verhaal, slecht geacteerd, totaal over-the-top ongeloofwaardige stunts. Verschrikkelijk, echt bagger... :r Alleen het vrouwelijk schoon maakt iets goed, maar als ik alleen daarvoor naar een film moet kijken, dan kijk ik wel naar andere films...

    als reactie op de film Charlie's Angels

  • Vreemd, hij draait maar in 10 steden :? En dan veela ook nog op irritante tijden (namiddag)... Had wel een grotere opening verwacht, hier zal toch echt wel meer belangstelling voor zijn? Ik heb in ieder geval geen zin om er voor naar Geleen te banjeren, ik wacht wel tot hij in België uitkomt.

    als reactie op de film Team America: World Police

  • Haha, ik heb er lekker al zo eentje 8-) Maar ik kan je melden da ze ook niet alles zijn, zo schrok ik vannacht even wakker toen hij begon met opnemen, en eindigde, dat maakte even een geluidje... Tja, je kunt niet alles hebben in het leven... :N Heb de film zelf nog niet gezien, zal hem later deze week bekijken. Ben wel erg benieuwd.

    als reactie op de film The Conversation

  • [quote=Van Dale]over·drij·ven2 (ov.ww., ook abs.) 1 (iets) groter, mooier enz. voorstellen dan het is => aandikken, een grens overschrijden, er een schepje bovenop doen, hyperboliseren, kleuren, opblazen, opkloppen, oppijpen, overtrekken, van een molshoop een berg maken, van een mug een olifant maken, van een scheet een donderslag maken[/quote] Hij is natuurlijk niet iedere maand op tv (ook niet hier in Limburg ;) ), maar zo lang als ik de tv-gids kan lezen heb ik 'm al tig* keer voorbij zien komen, zonder ernaar te kijken, dat wilde ik ermee zeggen... O+ *[quote=Van Dale]tig (hoofdtelw.) 1 [inf.] aanduiding van een onbepaald groot aantal => veel [/quote]

    als reactie op de film The Breakfast Club

  • Dare I say.. (Dare, dare!).. of the millennium! Vanwege Brando en het prachtige einde blijft Part I mijn favoriet, maar deze doet er niet veel voor onder... Ik zou hier nu een hele rits prachtige citaten kunnen zetten, maar hier zwart op wit zouden ze de film niet eens recht doen, dat moet je gewoon zien en beleven!

    als reactie op de film The Godfather: Part II