Il Padrino Avatar

Il Padrino

Laatste reviews

The Lord of the Rings: The Two Towers(2002)

"...Als losse film vind ik dit toch wel de minste van de drie. Misschien dat hij beter tot zijn recht komt als je ze alledrie snel na elkaar kijkt. Hji..."

King Kong(2005)

"...Ik zal 'm hier ook nog even neerzetten, voor wie het interesseert, maar niet op het forum durft te komen ;) Ik heb 'm gisteravond gezien, en ben..."

Alien: Resurrection(1997)

"...Ik vond deze een suk beter dan Alien³. Dat was echt een overbodig hoofdstuk. Dit deel had tenminste nog iets toe te voegen aan de Alien evolutie, en..."

The Legend of 1900(1998)

"...Eindelijk is hij eens op TV T+) Ik heb alleen het begin van de film gezien (in het Italiaans nagesynchroniseerd) tijdens mijn lessen Italiaans toen ik..."

Bowling for Columbine(2002)

"...Deze (zoals eerder al opgemerkt) redelijk subjectieve docu begint nog wel aardig, maar gaat véél te lang door over hetzelfde, Moore had 'm met gemak..."

Laatste reacties

"...[quote=Timothy]Ondanks de negatieve toon op RT, geloof ik niet dat een film als The Last Airbender slechts een (naar boven afgeronde) 1 waard is. Misschien is het geen meesterwerk (ik heb de film nog niet gezien), maar het laagst denkbare cijfer lijk......"
"M. Night Shyamalan zakt steeds dieper weg"
"...[quote=nietselam][...] al is daniel day lewis misschien wel de meest ondergewaardeerde maar wel beste acteur van een aantal generaties. [...][/quote] Ondergewaardeerd? De man haalt waarschijnlijk eind deze maand zijn derde Oscar op en komt daarmee......"
Lincoln
"...[quote=shellghost]Is die Engels van geboorte?[/quote] Moet dat dan? Sean Connery - Schot George Lazenby - Australiër Timothy Dalton - Welshman Pierce Brosnan - Ier (los van het feit dat Bieber natuurlijk nooit Bond mag worden!)..."
Eerste officiële foto van Skyfall
"...Voor de echte filmgeek: het gebouw erachter (101 Park Avenue) diende ook als decor voor Gremlins 2 :)..."
The Avengers crashen in New York (setfoto's)
"...En dat terwijl er maar vijf foto's per rij zijn.. Volgens mij is het de derde [i]kolom[/i], tiende rij. ;)..."
Fraaie filmposter: The Tree of Life

laatste ratings

Il Padrino heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Il Padrino heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.