Calva Avatar

Calva

reacties

  • [quote=Filmwolfje]...nu ben ik wel benieuwd welke klasieker dit is?[/quote] Deze: http://www.imdb.com/title/tt0056218/

    als reactie op de film The Manchurian Candidate

  • 12 oktober volgens imdb

    als reactie op de film Beerfest

  • [quote=BobRooney]Ik ben Iers, en het is een walgelijke film...de waarheid wordt er zwaar in verdraaid. Mijn oma heeft serieus waar, het boek verbrand toen ze het las. Zit vol met onwaarheden. Wat je in de film te zien krijgt is een Hollywood versie van Ierland.[/quote] Ieren zijn gewoon zo arm dat ze geen eens geld hebben om de openhaard aan te maken met hout :P

    als reactie op de film Angela's Ashes

  • [quote=robertvt]Dat had ik ook en was inderdaad errug irritant. Dat overdreven gelach de hele tijd.[/quote] prachtig toch? Zoals een vriend van mij zei (heb de film zelf nog niet gezien): tis echt geweldig hoe die lui alleen al binnen komen. Iedereen kent elkaar daar, met als gevolg dat ze eerst een ronde moeten lopen om elkaar de hand te schudden :D

    als reactie op de film Het schnitzelparadijs

  • Gisteren gezien en petje af voor Gibson! Hij laat zien dat hij geweldig kan acteren. Hier zet hij (in tegenstelling tot tot zijn vele hardere films zoals payback) zeer geslaagd een werkend man neer die zichzelf meer geslaagd voelt dan hij werkelijk is. Het verhaal zelf is behoorlijk standaard en het einde is van mijlen ver aan te zien komen maar het blijft toch een best leuke film.

    als reactie op de film What Women Want

  • Eric Cantona was succesvol voetballer en van de Ice Tea reclame. Vinnie Jones was voetballer (geen idee hoe succesvol) en is van Lock Stock, Snatch en de Bacardi Reclame. Zijn die bacardi reclames toevallig geregiseerd door Ritchie? Ze hebben namelijk het zelfde soort camerawerk en 'weer' Jones.

    als reactie op de film Lock, Stock and Two Smoking Barrels

  • [quote=Arthaum]Een perfecte film als je tot de laagste laag van de bevolking behoort. Dat regiseurs uberhaubt de ballen hebben om te denken 'jah dat script is goed, ik ga daar maar eens een film van maken'. Als scriptschrijver zou ik me ophangen aan de hoogste boom die ik kon vinden.. Wat een kutfilm zeg[/quote] Goh heerlijk hoe mensen elkaar kunnen noemen. Stel nou dat ik deze film helemaal geweldig vind? hoor ik dan bij het laagste van de bevolking? en wie zijn dat?

    als reactie op de film Undercover Brother

  • [quote=SpaRood]Amerikaanse propaganda film, indirect gefinancierd door het Pentagon. Jammer dat er op zaterdag niets beter op TV is....[/quote] [quote]Film geeft als geen ander weer hoe de Amerikanen zich keer op keer (zie Iraq) zich blijven vergissen in de compleet andere mentaliteit en "levens"wereld van de inwoners van hell holes.[/quote] Hmm twee totaal verschillende meningen? maar wat is het nou, propaganda of een realistisch beeld?

    als reactie op de film Black Hawk Down

  • [quote=leonardus]Het was niet de bedoeling om de pagina breder te maken, of is dat alleen bij mij het geval???? Excuses daarvoor[/quote] misschien een goed idee om de volgende keer dan ook wat nuttigs te posten... of niets natuurlijk B-)

    als reactie op de film The Horse Whisperer

  • Leuke film dit. Een rol die gemaatk is voor Slater (de jonge, grappig 'playboy' uithangen. Verder een erg simpel (maar onderhoudens verhaal. [quote]Dear Maya, I'm sorry about the other night. Love and kisses to all your pink parts. - George[/quote] erg puberaal, maar leuk :)

    als reactie op de film Kuffs

  • [quote=mickvh]The Mask III: The Man without a mask The Mask IV: A New Mask The MaskV: The Mask Forever The Mask VI: The Return of the Mask The Mask VII: No Mask The Mask IIX: Masked The Mask IX: Mask/off The Mask X: The Mask - The Remake Zoiets kunnen we dan ongeveer gaan verwachten.:N[/quote] Ik kan niet wachten! T+) :P

    als reactie op de film Son of the Mask

  • [quote=LekkerDoen] Trust me, als ik zeg dat het realistisch is, is het realistisch.[/quote] Je hebt me overtuigd! :D Overigens een leuke film en een van de enige films waarin ik Roberts niet afschuwelijk vind.

    als reactie op de film Pretty Woman

  • [quote=Crispy]Eindelijk iemand naar mij hart Babske :E Pulp Fiction is zo verschrikkelijk slooooooom... Als we dat fantastisch gaan noemen... O+.[/quote] Juist ja }: , je trekt een beetje alles uit verband. Ik moet gewoon toegeven dat ik niet had verwacht dat iemand dit 'een van de beste films ooit vind'. Ik heb nooit gezegd dat dat niet mocht. De laatste tijd wordt hier op de frontpage alleen zo veel onzin gepost dat ik verbaast was dat Emperor, één van de actiefste mensen, dit een van de beste films noemt. Zoals ik al zei: het mag wel, het verbaast me alleen. [quote=Otmeister]Whehe. Het enige goede antwoord. Als jij dit een toppertje vind, is dat je goed recht. Nooit iets aantrekken van anderen die het "beter" weten (en dan meestal met pulp fiction of de godfather aan komen zetten ;) ). (Wat ik overigens goede films vind...)[/quote] Juist ja, en ik heb echt gezegd dat je deze film niet goed mocht vinden, he? Ik weet niets 'beter' en dat heb ik ook nooit gezegd. En waarom ik films als Pulp fiction en the godfather noem? Omdat deze in het algemeen zeer gewaardeerd worden. het zijn voor heel veel mensen (nee niet allemaal) goede films die een gigantische impact hebben gehad om de filmwereld, niet zo raar dar ik die dan noem he?

    als reactie op de film The Mothman Prophecies

  • [quote=emperor]er is een mogelijkheid om een rating van 5 sterren te geven,en deze film verdient dat..dit is gewoon een goede film.[/quote] is dit? DIT een van de beste films ooit? Met richard gere? GVD dat had ik nooit zien aankomen :P uiteraard je eigen mening, maar naar mijn mening verre van perfect. Mag ik vragen wat je een film als Pulp Fiction, the godfather I/II en apocalypse now geeft?

    als reactie op de film The Mothman Prophecies

  • [quote=emperor]Dit is echt een klasse film..aanrader voor de serieuze filmkijker! Prachtige geluidseffecten en dito muziek! :W [rating 5][/quote] een 10? voor een film die niet slecht is maar om hem nou geweldig te noemen. Het camerawerk en geluidseffect zijn zeer zeker ok, maar overdrijf je niet een beetje? :?

    als reactie op de film The Mothman Prophecies

  • [quote=alex66]*lap tekst*[/quote] nou nou, kon je dat niet ff normaal zeggen?

    als reactie op de film Hide and Seek

  • Matige film, vol chliches, een vervelende rol van/voor Connery (die hier overigens een oscar voor kreeg }: ), te veel Costner en te weinig DeNiro (die overigens geniaal is. zie de scene met de honkbal-knuppel :W).

    als reactie op de film The Untouchables

  • Ehm DelliPeter, ooit SP gekeken? daar wordt ook nooit echt partij gekeken. ze schoppen gewoon tegen van alles aan.Niets anti bush, pro kerry. Anti kapitalisme, pro communisme. Gewoon geen mening, omdat je niet altijd een mening hoeft te hebben/nemen.

    als reactie op de film Team America: World Police

  • [quote=Tiger]Voor de liefhebber: tot 9 december te koop bij [url=http://194.178.178.79/files/magazine/magazine_89_pagina_2_groot.jpg]de Trekpleister[/url] voor € 1,98.[/quote] of je bent een maand te laat of je bedoelt januari :)

    als reactie op de film Analyze This

  • [quote=Timmay]hij heeft misschien wel gelijk.. de humor van south park in 1999 was nog niet van een al te hoog niveau... maar nu in 2004 is het echt geniaal 8-)[/quote] De SP humor is inderdaad veranderd, waren het vroeger vooral grappen over poep en scheten (zoals bij Terrance en Phillip), nu gaan de grappen echt over actuelen dingen. Het is gewoon een reflectie van de maatschappij. Voor iedereen die de (nieuwste) Sp afleveringen wilt zien: www.mrtwig.net Seizoen 8 Is nu nog bezig, en bijna elke week staat er weer een nieuwe :Y

    als reactie op de film South Park: Bigger Longer & Uncut

  • [quote=darkx1986]Dit kun je die onschuldige kinderen toch niet aandoen. Dan vind je een medaillon en dan staat paul the leeuw in eens voor je neus...waarom zijn wensgeesten altijd mannelijk eigenlijk...doe mij maar een vrouw, veel plezanter (om ff in het belgische sweer te blijven) om naar te kijken :~[/quote] Ik heb zo het gevoel dat het gemiddelde K3 publiek daar heel anders over denkt ;)

    als reactie op de film K3 en het magische medaillon

  • [quote=luit]ik begrijp gewoon niet dat ook maar iemand dit een goede film zou kunnen vinden. Het is niet een aanval op de reacties van verschillende mensen, waarop ik dan, en terecht, weer commentaar krijg maar alleen maar een stuk ongeloof. Respect voor ieders mening heb ik zeker, maar commentaar mag altijd gegeven worden. Voor de luitjes wie de film wel gaaf vinden...enjoy![/quote] maar onderbouw het dan ff :} zorg er voor dat ik geen avond aan deze film verpest als die echt zo slecht is

    als reactie op de film Final Destination

  • [quote=T2]En het toeval wil dat zowel Oesters (zaterdag) en Mossels (dinsdag) deze week op TV (en filmtip) zijn![/quote] dat komt vast omdat er deze week elke dag een nederlandse film op tv komt ;)

    als reactie op de film Wilde mossels

  • Ik vond deze echt zo slecht. Terwijl ik American Pie, Jay 'n silent bob, there's something about mary en zelfs dude where's my car leuk vind :D

    als reactie op de film Road Trip

  • [quote=WizardOfOss]absoluut, maar dat maakt hem juist weer cool, beetje vergelijkbaar met Bruce Campbell :W, of Arnie in Commando ... En dat is nu net het verschil met figuren als Vin Diesel en The Rock, die nemen zichzelf altijd zo bloedserieus.[/quote] Nou ik heb em gisteren gekeken... maareh kurt is maar een goedkoop, slap EN slecht aftreksel van Arnie. De complete film was ook echt om te huilen. De acteerprestaties, het vasle sentiment en het idiote verhaal. Ik vraag me bij zo'n film ook altijd af of ze het nou expres zo nep maken of dat ze echt niet beter kunnen. Verder heb ik nou niet echt het gevoel dat onze kurt luchtiger/minder serieus dan Diesel....

    als reactie op de film Soldier

  • [quote=WizardOfOss]Ga je mond spoelen, Snake Plissken is de meest coole actieheld ooit, daar kan een Vin Diesel of The Rock alleen maar van dromen... Of Kurt echter deze film weet te redden waag ik te betwijfelen...[/quote] ff serieus, vind je nou niet dat Russel echt zo'n zondag-avond-low-budget-kop heeft? En Diesel of the rock, die ook ja :D

    als reactie op de film Soldier

  • Geweldige film, zeker het opnemen waard Ik dacht alleen dat het een korte film/lange reclame was (15 min) van coca-cola }:

    als reactie op de film The Gods Must Be Crazy

  • [quote=Marty Feldman]Geweldige film zelfs, Tom Hanks moest geloof ik 80 kilo afvallen voor die film. Is dat ooit nog goed gekomen met die volleybal :r[/quote] ehm 80? lijkt me een beetje veel he?

    als reactie op de film Cast Away

  • Geweldig film, met misschien voor sommige mensen wel herkenbare stukken. Het laat op een geweldige manier zien hoe 4 mensen met allemaal een eigen idee over de toekomst ten onder kunnen gaan aan drugs.

    als reactie op de film Requiem for a Dream

  • Paris was ook een watje. Een mietje om precies te zijn die bijwijze van spreken Achilles per ongeluk om het leven bracht. Als hij net werd geholpen door de goden was hem dat niet eens gelukt :O

    als reactie op de film Troy

  • [quote=ASHWIN102]Wat houdt dat in als ik vragen mag? :)[/quote] Een top 250 samengesteld aan de hand van stemmen. Elk persoon die daar geregistreerd is kan een punt geven voor elke film (op www.imdb.com staat dan zo een beetje elke film). Aan de hand van die punten wordt er automatisch een [url=http://www.imdb.com/chart/top]Top 250[/url] en een [url=http://www.imdb.com/chart/bottom]Bottom 100[/url] samengesteld. Op Imdb staan verder alle acteurs/actrices, series en natuurlijk recensies, nieuws en alle andere info die je maar kan wensen :~ Er moet wel even bij vermeld worden dat er zo veel oude films (uit de jaren 40/50/60 en zelfs daarvoor) instaan, die ik onderhand er niet meer in vind passen. Maarja, wie ben ik :P

    als reactie op de film The Butterfly Effect

  • [quote=hans gröber]Ik moet hem nog zien... Heb voor me verjaardag een 3 DVD box van Quentin Tarantino gekregen, met From Dusk Till Dawn, Pulp Fiction & Jackie Brown.[/quote] kijken dan! Ik had die box ook zien liggen maar ik vond het nogal jammer dat Resevoir Dogs er niet bij zat. Jackie Brown en From Dusk Till Dawn zijn 'leuke' films, maar meer ook niet

    als reactie op de film Pulp Fiction

  • Ik heb em gisteren gezien, hijs echt geweldig. Totaal anders dan Bill1, maar toch erg goed. Bill zelf is, naar mijn mening, dé man. Hij wordt ontzettend goed neergezet door David Carradine.

    als reactie op de film Kill Bill: Vol. 2