Bluesky Avatar

Bluesky

Laatste reviews

King Kong(2005)

"...Hmm, ik heb hem afgelopen zaterdag gezien en hij was prima. Ik heb genoten van de beelden. Het hele (absurde) heen en weer rennen op het eiland was..."

American Beauty(1999)

"..."De Amerikaan" bestaat niet, net zo min als "de Europeaan" bestaat of "de Nederlander". Een Texaan met iemand uit 1 van de Dakota's vergelijken ? West..."

Spider-Man(2002)

"...Een rol voor the Kingpin zou leuk zijn. Jammer dat hij in Daredevil zijn debuut moest maken. Of the Sandman. Ben ik de enige hier die bij PP een..."

Laatste reacties

"...[quote=Seend]Ow ja!!! Deze heb ik bij de sneak gezien in Utrecht.... Echt voorspelbaar.. de hele zaal lag dubbel van het lachen op het good-end climax. [/quote] :Y Het was een gezellig avondje sneak. Beetje Free Willy meets Dirty Danci......"
Step Up
"...[quote=Colonel_Kurz]Jullie?[/quote] Het idee dat de ene FT recensist compleet en volledig inwisselbaar is voor een andere heerst blijkbaar. Jullie zitten toch met vier man te skypen tijdens het schrijven van een recensie? Jullie dus :|..."
The Fast & The Furious: Tokyo Drift
"..."Het plezier dat je aan dergelijke films kunt beleven, hangt af van je bereidheid die ratio overboord te gooien. " Precies. Een vergelijkbare zin stond in een andere recensie en daarmee kun je de volgende test doen. Als het eerste dat in je opk......"
The Lake House
"...D'r hele houding lijkt aangepast te zijn. Ze staat op het origineel een beetje met d'r buik uitgezakt (typisch geval van, dan sta ik makkelijker als ik moet richten). Op de tweede foto lijkt ze veel rechter te staan...."
Keira's digitale boezem
"...[quote=Konami]Ik heb de film gezien en hij is de moeite waard. Ik heb me verbazendwekkend toch niet geirriteerd aan Owen Wilsen...[/quote] Mooi zo! :) Hoe vond je Michael Schumacher zijn film (voice) debuut? Sommige stemmen haal je er echt nie......"
Cars

laatste ratings

Bluesky heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Bluesky heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.