Bluesky Avatar

Bluesky

reacties

  • [quote=Seend]Ow ja!!! Deze heb ik bij de sneak gezien in Utrecht.... Echt voorspelbaar.. de hele zaal lag dubbel van het lachen op het good-end climax. [/quote] :Y Het was een gezellig avondje sneak. Beetje Free Willy meets Dirty Dancing. En een film die ik normaal links zou laten liggen.

    als reactie op de film Step Up

  • [quote=Jusjuh]Hoho... Welke films vind jou overtuigender, en daar bedoel ik mee CGI+Real Life. Roger Rabbit? Michael Jordan en Bugs? Nee he? Of qua CGI: Dobby zorgde ook niet écht voor een band... Dus ik vind dit de meest geloofwaardige combinatie tot nu toe... Maar daar zit mijn zwak voor Naomi Watts ook nog tussen ;).[/quote] Ik vond de band tussen JarJar en Anakin in star wars 1 heel erg fijn (sorry, dat was een inkoppertje, JarJar had op de digitale pijnbank gemoeten ;) De draak uit dragonheart als we het over beesten hebben. En Aslan uit Narnia. Was ook niet verkeerd. Laat je beeld niet vertroebelen door je liefde voor Watts (hoe mooi ze ook is :E )

    als reactie op de film King Kong

  • [quote=Thiver]Ik dacht dat die relatie het hart van de film was... :X[/quote] Ja, maar daar zegt WoUtoMatic ook niks over. Lees zijn post nog maar een keer goed. Zijn stelling is: Een cgi karakter kan een volwaardig 'acteur' zijn. Daarmee ontstaat in het geval van kk een geloofwaardige relatie neer. Dat gebeurt in een heleboel films. Daarmee is deze film niet in 1x subliem geworden. Daar is meer voor nodig.

    als reactie op de film King Kong

  • [quote=JB]Nee, dat kan niet. :)[/quote] [Off topic] jij tikt toch heel snel???? >:)

    als reactie op de film King Kong

  • [quote=Jusjuh]Ja, offtopic...[/quote] Sorry Maaruh, een discussie van tig maanden over een digitale aap voeren op de frontpage is zinnig ;) Kan een moderator de reacties niet kopieeren naar het forum, de discussie op zich is prima, alleen een beetje te veel voor een 'reacties op een film' item Of is dit stiekum een poging om van kingkong behalve de langste film van de afgelopen 3 maanden ook het langste topic te maken?

    als reactie op de film King Kong

  • [quote=Yloony]kan iemand mij 1 film noemen waarin Meg Ryan speelt, die te pruimen is? [/quote] "Top Gun" :P Samen met de doc uit E.R. als "Mother Goose" (zag ik pas toen ik hem veel later weer een keer zag)

    als reactie op de film Proof of Life

  • [quote=WoUtoMatiC]Ik wil best nog wel een keer zeggen dat dit een slechte film is "Dit is een slechte film". :E[/quote] :+ Maar onderbouw het eens ;) (I know, dat deed je al op 9 januari) Kunnen we het nu over een goede film gaan hebben? Gisteren Walk the Line gezien in de sneak. T+)

    als reactie op de film King Kong

  • Http://en.wikipedia.org/wiki/Military_slang en dan onder het kopje jarhead :-)

    als reactie op de film Jarhead

  • En applaus klonk toen Patrick Swayze in beeld kwam. Heerlijke casting.

    als reactie op de film Keeping Mum

  • [quote=Saldiac]Volgens mijn duikinstructeur in Cairns in juni dit jaar is het hele verhaal een cover-up geweest om hun eigen dood te faken en ergens opnieuw te beginnen. Geen enkele duiker doet zijn BCD uit als hij/zij in het water ligt. En het feit dat hun BCD's plus tanks onbeschadigd aangespoeld zijn geeft ook te denken. Hoe dan ook, fishy...[/quote] Dat je je bcd uit doet kan verschillende redenen hebben, bijvoorbeeld uitdroging, zoals in het eerste artikel (cdnn link) aangegeven wordt, resulterend in minder toerekeningsvatbaar gedrag. Ik weet van een groep die bij Sri Lanka zijn achtergelaten. Die hebben het gered. Tanks en andere troep af laten zinken, bcds opgeblazen en zwemmen richting kust. Een vissersboot heeft ze opgepikt. Dat levert littekens (schuur/brandwonden) rond je oksels op heb ik met eigen ogen gezien, not a pretty sight. 2001 in Cairns geweest, de headcounts waren redelijk, Alleen werden snorkelaars niet in en uit gesigned.

    als reactie op de film Open Water

  • [quote=Arthaum]Ik meen mij te herrineren dat op Point du Hoc ook heel veel doden waren gevallen. Ontopic: hele goede film, heel goed geacteerd, van mij een [rating 4.5][/quote] De vijf landingszones: Sword - Britten Gold - Britten Juno - Canadezen Omaha - US Utah - US Van die vijf zones was Ohama de meest rampzalige, thats all. [EDIT] Oops, de andere zone waar 'ze' ook niet goed landen was Utah (toch weer die Amerikanen ;) Daar pakte het dus wel goed voor ze uit. Op Utah raakten ze 300 man kwijt, op Omaha 2400...

    als reactie op de film Saving Private Ryan

  • [quote=Grote Broer]Ehmmm... ze waren ook op de verkeerde plek geland... Ze hadden daar helemaal niet moeten zijn.[/quote] En dat kan ook goed uitvallen :) Er werden landingen gedaan op vijf verschillende stranden. Omaha was de 'ergste' qua slachtoffers maar de Engelsen kwamen op een van hun stranden ook een paar kilometer verkeerd uit en konden letterlijk doorlopen zonder dat er echt gevochten hoefde te worden. Goeie film. Maar niet meer dan 1x per jaar kijken.

    als reactie op de film Saving Private Ryan

  • Dingen als Spidey die een neo-nazi van 60 meter naar beneden laat vallen en dan roept: "Snel met je armen bewegen" "Te laat" (virtuele pluim voor degene die de comic weet te noemen waarin dit gebeurt (en nee, de quote is niet helemaal letterlijk)

    als reactie op de film Spider-Man

  • Moet ik toch een keer op de Kubrick site gaan kijken, thx. Het was iets dat me opviel toen ik het boek las.

    als reactie op de film 2001: A Space Odyssey

  • In 2040 vraagt iedereen zich af wat een acteur is en waarom dat vroeger niet 'gewoon' met computers gedaan werd ;) 2001 is traag, sloom en briljant. Geen film om elk half jaar te zien maar eens per twee jaar is dit lekker film kijken. En het knipoogje naar IBM, leuk ( H = I -1, A = B - 1, L = M -1) De makers van Windows NT hebben datzelfde trucje uitgehaald, WNT -> VMS

    als reactie op de film 2001: A Space Odyssey

  • Heerlijke film Na Tron kon JB niet meer stuk :Y

    als reactie op de film Starman