Swaike Avatar

Swaike

Laatste reviews

Space Jam(1996)

"...Leuke vermakelijke film, mijns inziens, vooral gericht op de leeftijdscategorie van 16+ in nederland. ;) (nou ja, ooit was de film meer bijzonder dan..."

Enemy of the State(1998)

"...Films op sbs6 kijk ik sowieso nooit Ik ben afgehaakt vanaf het moment dat ze ooit Hart van Nederland ertussendoor duwden.. Ik vind reclame's al een..."

Demolition Man(1993)

"...Ik had deze film nooit bekeken als een 'volwassen' film maar gewoon als een ietwat 'dommige' aktie-film. Iedereen die bij het horen van de acteurs, de..."

Crash(2004)

"...Ik vond het een mooie film. Natuurlijk wordt er ingespeeld op emoties (is dat puur amerikaans? ik was van mening dat bij drama-films dat altijd..."

Back to the Future Part II(1989)

"...Wat een geweldige film! Naast enige nostalgische waarde (ik vond het als kind fascinerend, dat hele tijdreis-gebeuren) (overigens nu nog wel :P) is de..."

Laatste reacties

"...Ik vond het een matige film. Net zoals bij Borat heb ik het hetzelfde probleem als andere mensen hier. Ik weet niet goed wat echt en wat nep is en neem dan maar aan dat alle bizarre momenten netjes in het script vermeld stonden. Dat maakt Brüno ni......"
Brüno
"...Om het even op zn oudhollandsch te zeggen: Lekker wijf! (althans, dat vond ik toen) Het verhaal herinner ik me verder niet meer.. fragmentje met een bijen-allergie staat me nog bij...."
The Crush
"...Wist van het bestaan van deze film niet af. Weet nog dat ik ooit een momentje langs nr 3 ben gezapt en dat was echt drama.. gokje: gad ver DAMME!..."
Beethoven's 4th
"...Typisch zo'n film: OF je vind m hartstikke grappig.. OF je hebt een absolute aversie jegens de film. Uitgesproken platte humor waar ik zelf ontzettend van kan genieten. Je moet m niet te vaak zien maarre.. Ik vind m fantastisch!..."
Revenge of the Nerds
"...Goh, je eerste juist observatie betreffende mijn posts en dan verval je onmiddelijk in het aloude spreekwoord "De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet" Soms zit het mee.. en soms....."
Crash

laatste ratings

8,3
Reservoir Dogs (1992)
5,7
Demolition Man (1993)
7,4
Crash (2004)
Crash (2004)

watchlist

Swaike heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.