Tsjeard Avatar

Tsjeard

Laatste reviews

The Virgin Suicides(1999)

"...@Vrieskist: Tip: Lees eerst het boek, je hebt 't zo uit en het verhaal en de sfeer worden veel mooier neergezet dan in de film. Ik had destijds vrij..."

As It Is In Heaven(2004)

"...Ik vond 'm super>:) Het is een soms lekker aangezette feelgood movie, waar je regelmatig je zakdoekjes nodig hebt. Mensen die Pane e Tulipane,..."

Le fabuleux destin d'Amélie Poulain(2001)

"...Hm, ook maar ff míjn rating geven, en . Alien Resurection is trouwens ook gemaakt door Jeunet...."

All About My Mother(1999)

"...Erg mooie aangrijpende film...goed uitgewerkt, geloofwaardig geacteerd en spaans staat in mijn beleving bijna automatisch al voor kwaliteit! (Alle..."

Laatste reacties

"...Ben eigenlijk ook benieuwd naar een (kleine) kwaliteitsvergelijking met het Franse origineel. Doorgaans zijn deze beter dan de amerikaanse remakes. Aangezien het origineel als matig wordt ervaren, lijkt het me juist interessant te weten of déze versi......"
Chloe
"...Tof! Met Steven Seagal en Robert de Niro als bad guys, ben benieuwd!;)..."
Plannen voor Machete-trilogie
"...Hmm... klinkt een beetje als Far Cry [edit] was al opgemerkt zag ik te laat[/edit]. Hopelijk wordt-ie dan wel beter dan die film. Ik gok toch op de Variety-versie...."
Rambo 5 wordt sciencefictionfilm
"...Heb 'm 15 jaar geleden in de riksbios gezien en vond 'm indrukwekkend. Herhalingen op TV kijk ik als het kan nog steeds. In mijn ogen één van de betere Nederlandse films, naast kinderfilms als Marieken en Knetter. Zeker kijken, mocht je 'm niet gezi......"
Antonia
"...Volgens de BBC1 website komt-ie helemaal niet, bovendien was deze zaterdag ook al op BBC1...foutje dus?! Moet 'Miss Potter' zijn volgens mij...."
Bridget Jones's Diary

laatste ratings

6,5
Knetter (2005)
Knetter (2005)
7,3
Antonia (1995)
Antonia (1995)
5,0
Incendiary (2008)
Incendiary (2008)

watchlist

Tsjeard heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.