Tsjeard Avatar

Tsjeard

reacties

  • Heb 'm 15 jaar geleden in de riksbios gezien en vond 'm indrukwekkend. Herhalingen op TV kijk ik als het kan nog steeds. In mijn ogen één van de betere Nederlandse films, naast kinderfilms als Marieken en Knetter. Zeker kijken, mocht je 'm niet gezien hebben!

    als reactie op de film Antonia

  • Volgens de BBC1 website komt-ie helemaal niet, bovendien was deze zaterdag ook al op BBC1...foutje dus?! Moet 'Miss Potter' zijn volgens mij.

    als reactie op de film Bridget Jones's Diary

  • FT-cijfer 3,7? Dit is een mooie Nederlandse telefilm in docu-stijl met onervaren acteurs, wat het spel alleen maar geloofwaardiger maakt. De Sudanese vluchteling was op moment van filmen ook écht een azielzoeker. Ik vond het een pure en eerlijke film en de moeite van het kijken zeker meer dan waard! Heeft terecht een Tiger-Award gewonnen. [rating 4]

    als reactie op de film Tussenland

  • Synopsis doet me wel erg denken aan een filmhuisfilm van een paar jaar terug over een kokin. 'Bella Martha' geloof ik. [edit] ok, 't is de remake O+ Snap niet waarom het nodig was om die film over te doen. Bella Martha was leuk! Maar dat zal dan ook wel de reden zijn($$$) Schijnt dat de plot wel wat anders is overigens.[/edit]

    als reactie op de film No Reservations

  • Nou, ik heb er nu 2 gezien en ze zijn best aardig. In sommige zit aardig wat suspens. Wat natuurlijk erg mist t.a.v. de boeken is de innerlijke gedachtenwereld van Wallander. Sommige afleveringen zijn ook wat meer politieserie-achtig en andere weer meer detective. Maar ik zou zeggen: kijk er eens eentje. Ik vermaak me prima tijdens het kijken.

    als reactie op de film "Wallander" Fotografen

  • [quote=Baski]Was deze nou verschrikkelijk leuk of gewoon verschrikkelijk? Ik gok op het eerste want ik wil hem wel weer 'n keertje zien...[/quote] Gewoon zien. Ik heb me prima vermaakt. Het is leuke 'flauwe' humor. ;) Kelsey Grammer speelt een prima rol.

    als reactie op de film Down Periscope

  • [vrije vertaling van IMDB]: Vier mensen met verschillende normen en waarden ontmoeten elkaar in de stadse chaos van Copacobana. Rita en Waldick komen van het platteland en raken bij aankomst bevriend met twee lokale jongens: De playboy en surfer Paolo Roberto en een pooier genaamd Tim.

    als reactie op de film Diabo a Quatro, O

  • Film gister gezien: Het ziet er mooi uit, sfeer is goed neergezet. Het verhaal zelf vond ik vrij dun, maar er zitten zeker visueel mooi neergezette scenes in.

    als reactie op de film Harry Potter and the Goblet of Fire

  • Hm..wel goeie acteurs. 'Donnie Darko', Hoffman en Sarandon...vast een goed alternatief voor Big Momma's House.

    als reactie op de film Moonlight Mile

  • Ja toffe film. Hoe heet die game ook weer waarbij je die aanvalsscene in Stalingrad zelf ook kan spelen, call of duty zeker, of was 't een andere?

    als reactie op de film Enemy at the Gates

  • RTL7?! (ah, per vandaag is Yorin rtl7)

    als reactie op de film Men of Honor

  • Op [url=http://www.nu.nl/rubriek.jsp?n=160275&c=600]nu.nl[/url] is-ie film van de dag. Schijnt ook publieksprijs te hebben gewonnen op Film by the Sea. Ik ben zeer benieuwd!

    als reactie op de film Lad de små børn

  • [quote=AngelEyes]Als dit de bijwerking is van het kijken van deze film moet ik nog maar even met mezelf in beraad gaan of dit wel is wat ik wil :N[/quote] Naief bedoelt juist dat die liedjes van Rammstein wat meer diepgang krijgen door deze film. Een hekel aan Rammstein is dus zeker geen reden om deze film niet te kijken. Mocht je met je vrienden een gezellig filmavondje willen, dan zou ik wat anders kijken...[rating 4.5]

    als reactie op de film Lilja 4-ever

  • Hm, klinkt leuk. Maar in de TV-gids staat dat enneagram komt. :( [edit]Oeps, O+ dit is een film uit de enneagram-reeks[/edit]

    als reactie op de film Hotel Bellevue

  • Ach...Steven Seagal is gewoon leuk vanwege het relaxte gebruik van aikido, daarom hoeven de verhaaltjes niet al te ingewikkeld te zijn, dat heeft niks te maken met je IQ. Morgen komt-ie trouwens weer op tv.

    als reactie op de film Under Siege

  • Hm, van de maker van 'Central do Brasil'. Ik denk dat dit best weleens een mooie film kan zijn. Het hoge IMDb-cijfer versterkt mijn vermoeden, ben benieuwd!

    als reactie op de film Outro Lado da Rua, O

  • (Altijd wat late reacties van mij) Dit is een mindere film van Medem. Vacas, L'ardilja Roja en Los amantes del circulo polar vond ik veel boeiender om te kijken. Al zitten er vanzelfsprekend wel weer mooie plaatjes in.

    als reactie op de film Lucía y el sexo

  • Tja, zo'n film hoort dus imho elke keer weer film van de dag te zijn, ongeacht hoe vaak-ie ook al op tv is. Duitse kwaliteitsfilm.

    als reactie op de film Winterschläfer

  • Indrukwekkend, mooi, eerst misschien inderdaad onduidelijk verhaal. Mooie beelden met de DS in de outback. [rating 5]

    als reactie op de film The Goddess of 1967

  • :W Superfilm, :-S zien! punt. [rating 5]

    als reactie op de film Los amantes del Círculo Polar

  • Ben benieuwd of jullie 't nummer van Rush nog is opgevallen. Dat spidermanmeisje luistert ernaar als ze op haar kamer zit en met dat jochie belt.

    als reactie op de film Small Soldiers

  • Ah...deze is wel tof hoor. Er zit zelfs een nummer van Rush (Tom Sawyer) in! Futurama heeft ook een paar keer gerefereerd naar Rush, dus dan maak je het wel bij mij ;) Verder Tommy Lee Jones als Chip Hazard, de officier. En vele leuke oneliners!

    als reactie op de film Small Soldiers

  • Hij was best leuk hoor...En er zitten zeker dingen in die kinderen in het geheel zullen ontgaan. Maar 't gaat vooral om de boodschap en die komt bij kinderen wel over. Alles wordt luchtig en op een hedendaagse manier gebracht. Ik vond 'm leuk (vooral die rasta-kwallen) [rating 3.5] (rating geldt voor engelse versie met o.a. Ziggy Marley als Rasta kwal!)

    als reactie op de film Shark Tale

  • Zolang Mystique er maar in speelt vind ik alles best! :9 Zij (Rebecca Romijn-Stamos) is half nederlands trouwens.

    als reactie op de film X-Men

  • Prima thriller, leuk ook dat 't eigenlijk over iets gaat wat al jaren algemeen bekend is, en eens niet over één of ander virus of uitvinding wat al het leven in het heelal kan vernietigen oid.[edit]..alhoewel.. :}[/edit]

    als reactie op de film The Insider

  • Was destijds avond aan avond volle bak in het filmhuis in L'wdn. Ik zou 'm weer programmeren, geheid volle zaal!

    als reactie op de film André Hazes, zij gelooft in mij

  • Prima filmpje..had wel wat eerder gekund voor een doordeweekse dag, verdient-ie ook wel.

    als reactie op de film Wilde mossels

  • Wow...keus tussen Andromeda Strain en deze vanavond, help! Mij videorecorder is sinds de y2k-bug van slag en noooit meer gebruikt. Iemand advies betreffende de keuze tussen deze 2 :? Ik neig zelf naar de Andromeda Strain.

    als reactie op de film Die Blechtrommel

  • In beide films is het camerawerk van Oliver Wood, maar in deel 2 is gepoogd te boel wat realistischer over te doen komen door meer schouderwerk, snellere montage en beweeglijker statief- en kraanwerk. Toch komt het gelukkig nog vrij europees over allemaal. :) Je moet er wel even flink aan wennen!

    als reactie op de film The Bourne Supremacy

  • Prima naar te kijken, al vond ik het camerawerk in deel 1 wat relaxter en de grootste teleurstelling, wat helemáál niet handig is imho:[spoiler]Marie (Franka Potente) overleeft het niet.[/spoiler]. Als je deel1 gezien hebt, kun je hier ook wel naartoe, maar wat mij betreft is deel 1 echt stukken beter.

    als reactie op de film The Bourne Supremacy

  • Sfeervol neergezet, mooie beelden over het leven op Sardinië. In elk van de vier episodes lijkt sexualiteit (of het gebrek daaraan) in meer of mindere mate een rol te spelen.

    als reactie op de film Ballo a tre passi

  • Dit is zeker een goeie film! De sfeer wordt goed neergezet en het contrast tussen zijn werk en zijn hobbie(zijn ware karakter) is mooi. De film heeft in de verte wel wat weg van Leon en is zeker de moeite waard om te kijken. Goeie, passende soundtrack van the RZA (van The Wu-Tang Clan).

    als reactie op de film Ghost Dog: The Way of the Samurai

  • Inderdaad een goeie film en in zwart/wit. Je moet wel een beetje van het 'ouderwetse' gevangenenkamp-genre houden, zoals The Rack met Paul Newman. Zeker een aanrader, echt iets voor laat op de avond.

    als reactie op de film The Hill

  • Dit is eigenlijk best een goeie film. Voor mij is een film goed als-ie me nog lange tijd bijblijft en dat is in dit geval zeker zo. Jeroen Krabbé en Isabella Rosselini spelen erg sterk. Er zitten leuke, vertederende en ontroerende momenten in deze film die zeker niet verveelt. (Ik moest op een gegeven moment zelfs een traantje wegpinken en dat gebeurt me niet vaak!)

    als reactie op de film Left Luggage

  • Wat een gezeur om welke beter is. Alle films met Tom Hanks (vooruit, behalve Forrest Gump dan) zijn per definitie slecht, het is een zeer amateuristisch acteur, hij speelt al zijn karakters zo'n beetje hetzelfde en hij verpest daardoor veel fims waarin-ie speelt. De acteurs in The Longest Day zijn van een heel ander kaliber.

    als reactie op de film The Longest Day