Djie Avatar

Djie

Laatste reviews

A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy's Revenge(1985)

"...Ik vind dit deel niet de slechtste uit de reeks, maar wel een van de slechtsten. Je merkt ook dit deze film een vreemde eend in de bijt is doordat het..."

Clara's Heart(1988)

"...Het blijft natuurlijk een tranentrekker, zoals de titel al laat denken, maar de twee hoofdrolspelers weten het geheel toch vrij realistisch te..."

Bounce(2000)

"...Ik vond het een leuke film; goed acteerwerk, goed uitgewerkt verhaal. Natuurlijk zijn de cliché's weer overduidelijk aanwezig: 'zal ik het grote..."

From Dusk Till Dawn(1996)

"...Geniale film! Deze moet je echt gezien hebben wanneer je van houdt, klassiekertje naar mijn idee. Deel 2 is ook nog wel aardig, maar deel 3 valt vies..."

Speed 2: Cruise Control(1997)

"...Deze is ook achterlijk vaak op tv! Dit is weer echt een film waarbij de stelling 'een vervolg is altijd slechter dan het eerste deel' op van..."

Laatste reacties

"...Ziet er veelbelovend uit. Ben benieuwd of dit weer een beetje in de buurt komt van zijn eerste drie films. Vond deel 4; "Land Of The Dead", behoorlijk tegenvallen...."
Diary of the Dead trailer
"...[quote=Dr. Strangelove]Ja mensen, neem vooral een kijkje op de site van Random Hero, de (s)expert bij uitstek: http://www.bipsridders.nl Blijkbaar heeft hij zich speciaal voor zijn bijdrage hierboven geregistreerd ! Geniet ookvan zijn columns o......"
Meer seks in films! [column]
"...Linke uitspraak in tijden als deze... ;)..."
Foto Rutger Hauer in Sin City
"...Nog één trailer, dan hoeven we niet meer naar bioscoop voor deze film, want dan hebben we hem al gezien aan de hand van de trailers... ;)..."
Nieuwe Elektra trailer
"...Ocean's Eleven was inderdaad erg goed, Ocean's Twelve was een stuk minder, Ocean's Thirteen; daar was ik dus al bang voor. Ik ben benieuwd, ze moeten in iedergeval wel met iets beters op de proppen komen dan 12, want die vond ik echt stukken, stukken......"
Ocean's 13 op komst

laatste ratings

Djie heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Djie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.