Patcher Avatar

Patcher

Laatste reviews

Aliens(1986)

"...Absolute cult film. Onder budget gemaakt des tijds, en een trend zettende film, waar heeel veel andere filmen nu nog op proberen in te haken...."

Dawn of the Dead(1978)

"...3 acteurs uit de oude (deze) versie hebben meegedaan in de nieuwe remake vorig jaar. Moest echt zoeken om ze te herkennen, maar ze spelen mee. Tom..."

Mad Max 2: The Road Warrior(1981)

"...U can run, but u can't hide :P Begin van het Mel Gibson imperium..... Deel 1 is al cult deel 2 nog meer cult... Ook Vernon Wells kreeg bekendheid..."

Laatste reacties

"...Idd g e w e l d i g. Je bios money waard...."
Hot Fuzz
"...[quote=Keyser Söze]Metropolis dan maar ?[/quote] idd deze was ik vergeten, great movie voor die tijd. Persoonlijk ga ik voor Aliens (2e deel) deze was een inspiratie voor vele soort gelijke verhalen. Ongehoord voor die tijd dat 3/4 van de cast......"
[POLL] Wat is de beste science-fiction film ooit?
"...Persoonlijk vind ik het een niet geslaagde remake van de oude uit 1978. Wel een onderhoudende film, en gelukkig dat Ving Rhames meedoet, anders was het helemaal een flut cast. Wel een leuk einde trouwens...."
Dawn of the Dead
"...Goede film, is alweer een tijdje geleden dat ik hem voor het laatst gezien heb, ik ga kijken. Ik ben het helemaal eens met Marty...."
The Boys from Brazil
"...Ik kon het niet laten, hier nog een filmpje (21mB) van enthousiaste Mad Max fans, die bepaalde scènes hebben na gespeeld. [url=http://www.madmaxmovies.com/media/video/trailers/Back2TheMax.mpg] BACK TO THE MAX PRESS[/url]..."
Mad Max 2: The Road Warrior

laatste ratings

Patcher heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Patcher heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.