Breinmeester Avatar

Breinmeester

Laatste reviews

Garfield(2004)

"...Tenenkrommend slecht! Deze film vernietigt de originaliteit van de strip. Het enige wat de film van de strip overneemt zijn de namen, voor de rest..."

Falling Down(1993)

"...Veronica's favoriete programmeringsgatopvuller. Deze film is bijkans vaker op televisie dan Friends. Overschatte film waarin Michael Douglas een..."

Ratatouille(2007)

"...Verruit de beste animatiefilm ooit gemaakt met genoeg detail om hem keer op keer te blijven kijken. "100% Genuine Animation! No Motion Capture..."

Laatste reacties

"...[quote=hetisjantje]Toy Story (1 en 2) heeft net als alle andere Pixars en Disneys last van het feit dat het product is opgetrokken uit doelgroepmarketing en in die zin is platgeproduceerd. Altijd hetzelfde liedje, men neme wat coole characters voor d......"
Toy Story 2
"...Sterke verfilming van het toneelstuk met Will Smith in de beste rol die hij ooit speelde. Over maskers en passie en hoe die twee gemakkelijk verward worden. En over hoe anekdotes in sociaal contact als een vergrootglas op de beleving werken...."
Six Degrees of Separation
"...Prachtige film van Ang Lee die bewijst zowel goede Westerse als Oosterse films te kunnen maken. Erg goede cast. Vooral de jonge acteurs leveren erg mooi spel. Over de hypocrisie van de tegen de volwassenheid vechtende gezinsmensen uit de jaren '70 d......"
The Ice Storm
"...Een te goede cast voor een te slap verhaal. De regie is niet van erg hoge kwaliteit waardoor de film voor geen meter uit de verf komt. Jammer, De Niro, Norton en Brando in één productie had een hoogstaande film op kunnen leveren. Over dieven die een......"
The Score
"...Naïeve blonde bimbo weet langzaamaan je sympathie te wekken in verassend grappige en onderhoudende komedie...."
Legally Blonde

laatste ratings

watchlist

Breinmeester heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.