OJJVZ Avatar

OJJVZ

Laatste reviews

The Lord of the Rings: The Return of the King(2003)

"...De trilogie is inderdaad best wel een meesterwerk maar deel 3, wat een downer ik had jammergenoeg ook nog de 'extended trilogy' ik heb 45 minuten..."

The Butterfly Effect(2004)

"...Het leek me eerst niets toen ik Ashton er in zag spelen, maar het viel me erg mee. Goeie film, zeker nog n keer kijken 7,5 krijgt ie van mij..."

Laatste reacties

"...[quote=Egla]Dude?[/quote] Sweet!..."
Dude, Where's My Car?
"...Goeie film, goed verhaal, alleen is waarschijnlijk de helft van het budget aan Cage besteed, want ik vond zijn vrouw en broertje in de film niet echt geniaal, maar dat is ook het enige minpuntje dat ik kan vinden...."
Lord of War
"...[quote=BertjeDH]Zeker een vette stoner film. En deel 2, Harold and Kumar go to Amsterdam staat voor volgend jaar gepland!! Ga hem alleen nie kijken want het WK is begonnen!![/quote] u sure? heet toch go to guantanamo bay? komen wel langs amster......"
Harold & Kumar Go to White Castle
"...[quote=La_Onda]Bij twijfel zegt het Imdb cijfer meestal wel genoeg :p[/quote] maar 8 stemmen... @ imdb krijgt ie een 5.7, nét het kijken waard of ie leuk is. Een kickass actie film krijgt wel vaker laag cijfer, maar hoeft niet voor mij altijd n ge......"
The Hunted
"...Redelijk kort geleden op tv geweest, dus niet de moeite waard om nu meteen al weer te kijken, maar best gave film met nog wel een beetje verhaal. 7-/10..."
Snake Eyes

laatste ratings

watchlist

OJJVZ heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.