Knox Avatar

Knox

Laatste reviews

Problem Child(1990)

"...Vrij simpel maar zo slecht is het allemaal niet. John Ritter speelt een rol die hem op het lijf geschreven is. En voor de rest is het onschuldig..."

Proof of Life(2000)

"...Beroerde film. Het gegeven van een bikkelharde onderhandelaar lijkt in het eerste deel nog leuk. Maar de uitwerking is mager. O wat moeten we hard..."

Judge Dredd(1995)

"...Ik vond hem juist erg meevallen. Tegenwoordig zijn al die sf actiefilms compleet uit de computer, hier zie je tenminste nog wat decors. Verder lijkt..."

American History X(1998)

"...Ik blijf het een overschatte film vinden. Ook nu ik hem voor de tweede keer gezien heb. Hij is wel de moeite waard om nog een keer te kijken (dat zegt..."

Predator(1987)

"...Predator heeft zeker een bijzonder kwaliteit. Het creeren van goeie actie en spanning met behulp van erg weinig middelen. Paar mannen in de jungle met..."

Laatste reacties

"...Zelfde naam, andere film...."
Jersey Girl
"...De film weet geen moment waar het heen wil en werkt zich uiteindelijk naar een voorspelbaar en routinematig slot. De uitstraling (leuk al die hippe retro blousjes) doet misschien denken aan een meesterwerk, maar over het geheel genomen is het niet me......"
American Gangster
"...Na deze film moet Arnold wel gedacht hebben...ik kan maar beter wat anders gaan doen. Ik kijk liever T2, Predator of zelfs Commando nog een keer, voordat ik me nog eens een deze film waag...."
Collateral Damage
"...Rukfilm. Voorspelbaar tot het eind...."
The Last Castle
"...Leuk gegeven, maar weinig boeiende uitwerking...."
The Stepford Wives

laatste ratings

Knox heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Knox heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.