dh Avatar

dh

Laatste reviews

Cursed(2005)

"...Toen ik hoorde dat Cursed kwam was ik meteen enthousiast.. Ik verheugde me op de samenwerking tussen craven en williamson (was nl best een succes bij..."

Dirty Dancing: Havana Nights(2004)

"...@rein je kunt beter niet vragen om reacties (anders wordt het zo'n zooitje hier) gewoon geduld hebben en dan reageert heus wel..."

The Mummy(1999)

"...The mummy.. op de een of andere manier vind ik die Brendan Fraser gewoon niet geschikt voor deze film. (Wat het punt met 1.5 omlaag haalt) och en..."

The Addiction(1995)

"...Als ik het me goed herrinner is deze in z/w geschoten. of vergis ik me nu ???? enfin als deze de z/w film is die ik voorheb dan is dit best een..."

Gladiator(2000)

"...Nog even een reactie op Peter's uitspraak eerder over de muziek.. nou peter.. heb hem gisteravond nogmaals bekeken en specifiek op de muziek..."

Laatste reacties

"...Best een goede horror. Alleen deel ik niet de mening van anderen die zeggen dat het vanaf het midden as echt eng word.. Het eerste gedeelte voeren ze echt de spanning op en daarna vind ik het eigenlijk ietsje minder worden (als "het" gebeurd) de......"
The Descent
"...Ik sluit me bij bolo aan, het is idd zeer voorspelbaar maar voor de uitstekende acteerprestaties krijgt hij ook van mij 3.5 mijn eindoordeel is echter [rating 4] en dat komt door die soundtrack...."
American Beauty
"...Als je wilt weten wat er precies gebeurt is moet je deze links eens checken. oh en het einde van de film staat er ook in dus niet de links checken als je de film nog niet gezien hebt (ivm spoilers) [url=http://www.cdnn.info/article/open_water/open......"
Open Water
"...Ik neem hem gewoon op.. kan ik hart in nl gewoon lekker overslaan!..."
Minority Report
"...[quote=lordhumangus]Als het einde maar niet : te klef of sentiment is.[/quote] wat denk je zelf.. :X..."
War of the Worlds

laatste ratings

6,8
Holes (2003)
Holes (2003)

watchlist

dh heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.