dh Avatar

dh

Laatste reviews

Cursed(2005)

"...Toen ik hoorde dat Cursed kwam was ik meteen enthousiast.. Ik verheugde me op de samenwerking tussen craven en williamson (was nl best een succes bij..."

Dirty Dancing: Havana Nights(2004)

"...@rein je kunt beter niet vragen om reacties (anders wordt het zo'n zooitje hier) gewoon geduld hebben en dan reageert heus wel..."

The Mummy(1999)

"...The mummy.. op de een of andere manier vind ik die Brendan Fraser gewoon niet geschikt voor deze film. (Wat het punt met 1.5 omlaag haalt) och en..."

The Addiction(1995)

"...Als ik het me goed herrinner is deze in z/w geschoten. of vergis ik me nu ???? enfin als deze de z/w film is die ik voorheb dan is dit best een..."

Gladiator(2000)

"...Nog even een reactie op Peter's uitspraak eerder over de muziek.. nou peter.. heb hem gisteravond nogmaals bekeken en specifiek op de muziek..."

Laatste reacties

"...Lijkt wel Short Circuit meets ET ofzoiets....."
Nieuwe trailer Wall-E
"...@Chrischzz Nee ik zie idd liever geen simpele plotjes.... dat is ook 1 van de redenen waarom transformers niet is wat ik ervan verwachte. Je gaat niet naar transformers om een discussie te zien over "het handmatig jezelf plezieren" nee je gaat erh......"
Transformers
"...Teleurstellend... dat is het enige woord wat me te binnen schiet.. Optimus met een mond... dat zegt genoeg... en daaruit komt dan zelfs nog het woordje "oops" als ie op een bloemetje staat... :N Te puberale humor die geheel niet bij de transformers......"
Transformers
"...[quote=Noldy] Ik heb soms het idee dat alleen al de controverse van homoseksualiteit de film op de helft van de vijf sterren brengt.[/quote] tsja en dat heb ik ook bij crash.... alleen ipv homosexualiteit is het racisme met de gebruikelijke cliche......"
[POLL] Welke film moet volgens jou op 5 maart gekozen worden tot Best Motion Picture of the Year tijdens de 78e editie van de Oscars?
"...Leuk! zijn wel andere cijfers dan 3 jaar geleden toen we hier nog zaten met zo'n 100 geregistreerde leden (als het er al zoveel waren...) en ik weet nog dat ik toen bij de top "posters" hoorde met mijn 100 berichtjes... dat is nu wel anders! i......"
De bezoekers van FilmTotaal

laatste ratings

6,8
Holes (2003)
Holes (2003)

watchlist

dh heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.