James Gunn deelt foto van nieuwe teamlid in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

James Gunn deelt foto van nieuwe teamlid in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Betekent dit dat we meer van haar gaan zien in de nieuwste Guardians-film?

Betekent dit kiekje dat we meer van de ruimtehond gaan zien in Guardians of the Galaxy Vol. 3?



Tot nu toe hebben we nog niet veel van Cosmo the Spacedog gezien op het grote scherm. We zagen de trouwe viervoeter voor het eerst in Guardians of the Galaxy en in Guardians of the Galaxy Vol. 2 speelde ze ook maar een kleine rol.

Eerste kennismaking
Eind november 2022 verscheen de kerstspecial The Guardians of the Galaxy Holiday Special op Disney+. In deze special maakte het publiek voor het eerst goed kennis met de ruimtehond en haar krachten.

Bulgaars stemgeluid
Ook werd eind 2022 bekend dat Bulgaarse actrice Maria Bakalova (Borat 2) een rol krijgt in Guardians of the Galaxy Vol. 3 en dat ze haar stem aan Cosmo zal lenen.

Een ode aan Laika
Dit is voor sommige fans misschien een verrassing, aangezien Cosmo in de Marvel-stripboeken een mannetjeshond is en geen vrouwtje. James Gunn liet via Twitter weten dat dit een bewuste keuze is, omdat Cosmo gebaseerd is op Laika.



Een verleden met Rocket
Een theorie van enkele fans is dat Cosmo wellicht een rol speelt in het verleden van Rocket met de High Evolutionary, maar om dit te achterhalen zullen we even moeten wachten tot mei.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is vanaf 3 mei in de Nederlandse bioscopen te zien.

NieuwsFilm

meest populair