3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Cruella (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Craig Gillespie | Cast: Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry, e.a. | Te zien op: Disney+
Estella belandde als weesmeisje in Londen en droomt nu van een bestaan als modeontwerpster. Met haar talent weet ze het uiteindelijk te schoppen tot assistente van een ijzeren modekoningin die De Barones wordt genoemd. Maar dan komen de twee tegenover elkaar te staan en neemt Estella een andere gedaante aan om wraak te kunnen nemen.



Big Fish (2003)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tim Burton | Cast: Ewan McGregor, Albert Finney, Billy Crudup, e.a. | Te zien op: Prime Video
Verkoper Edward Bloom vertelt al zijn hele leven lang fantasierijke verhalen over zichzelf. Dit tot grote ergernis van zijn zoon Will, die hem nooit heeft geloofd en daardoor ook vervreemd is geraakt van zijn vader. Nu Edward op sterven ligt, worden vader en zoon herenigd. Will wil de waarheid weten om de man van de mythe te kunnen scheiden. Daarom vraagt hij zijn vader om toch opnieuw zijn levensverhaal te vertellen.



Moonfall (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roland Emmerich | Cast: Halle Berry, Patrick Wilson, Michael Peña, e.a. | Te zien op: Netflix
NASA-medewerker Jo Fowler, oud-astronaut Brian Harper en complotdenker K.C. Houseman moeten samenwerken om de planeet te redden wanneer de maan op mysterieuze wijze uit zijn baan wordt gestoten en op rampkoers komt met de aarde. Tijdens hun missie komen ze achter een groot, onverwachts geheim over de maan.



NieuwsFilm

meest populair