Zack Snyder gaat zijn 'Justice League' vertonen in IMAX

Fans van de regisseur lijken weer flink getrakteerd te gaan worden door de regisseur.

Jeffrey Kouters 19 maart 2023 14:45 in Algemeen
De populaire regisseur Zack Snyder gaat zijn DC-superheldenfilm Justice League vertonen in IMAX-formaat. Dat teaset hij op het social media.

Tussen 28 en 30 april lijkt Snyder weer een speciaal evenement voor zijn fans te gaan organiseren. De afgelopen dagen heeft de regisseur meerdere berichten op social media geplaatst die daar op hinten.

Zie onder meer de onderstaande post.Bijzonder fanweekend
'ACCD' staat vermoedelijk voor 'Art Center College of Design', een kunstacademie gevestigd in Pasadena, California. In 2019 organiseerde Snyder ook een speciaal fanweekend op deze locatie voor het goede doel.

Het lijkt er dus op dat Snyder zijn DC-films Man of Steel (2013), Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) en Justice League (2021) gaat vertonen, waarvan die laatste voor het eerst in IMAX zal worden vertoond.Snyder liet eerder al weten graag een IMAX-versie van de film uit te willen brengen. Dat lijkt nu dus werkelijkheid te worden, zij het voor een exclusief gezelschap.

Eerste editie
Fans werden bij de eerste editie getrakteerd op zogenaamde 'director's cuts' van zijn films, optredens van speciale gasten en lekker eten.

Vanzelfsprekend was Snyder zelf ook aanwezig. Hij nam uitgebreid de tijd om met fans te praten, hun vragen te beantwoorden en te poseren voor foto's.

NieuwsFilm