Gigantisch hoge verwachtingen bij 'John Wick: Chapter 4' worden ingelost

Gigantisch hoge verwachtingen bij 'John Wick: Chapter 4' worden ingelost

Het vierde deel lijkt misschien wel de beste te zijn!

Eerder vandaag kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over soortgelijke films die op John Wick lijken. De vierde John Wick-film draait op dit moment in de bioscopen, maar hoe doet deze het eigenlijk?

De laatste paar dagen zien we wel vaker berichten langskomen over de blockbuster. Zo was er nog wat kritiek, aangezien sommige mensen de film te lang vinden duren, maar daar was regisseur Chad Stahelski het niet mee eens (meer daarover lees je hier). Ondanks dit puntje van kritiek scoort de film uitermate sterk.

Cijfers
Niet alleen scoort de film eigenlijk overal bijzonder goed, ook de box office resultaten zullen normaalgesproken fantastisch zijn. Volgens Deadline gaat John Wick: Chapter 4 tijdens zijn openingsweekend maar liefst 115 miljoen dollar wereldwijd opbrengen.

Ongeveer 65 à 70 miljoen dollar daarvan komt uit Amerika en Canada (en dus de overige 45 miljoen dollar in de rest van de wereld). Mocht dit het geval zijn, dan verslaat het vierde deel zijn voorganger. Parabellum bracht gedurende het eerste weekend namelijk 56,8 miljoen dollar op.

Vijfde deel?
Dit is natuurlijk geweldig nieuws voor alle John Wick-fans. Niet alleen kunnen we genieten van een nieuw avontuur, het is nu ook al bijna zeker wat er ook een vijfde deel aankomt. Hoofdrolspeler Keanu Reeves zei al eerder dat er enkel en alleen een vijfde film gemaakt zal worden als zijn voorganger een succes zou zijn.

Mocht je de trailer gemist hebben van het vierde deel, dat vanaf vandaag te zien is in de Nederlandse bioscopen, bekijk deze dan alsnog hieronder.



NieuwsFilm

meest populair