De dubbelganger van Brie Larson lijkt wel heel veel op de actrice

De dubbelganger van Brie Larson lijkt wel heel veel op de actrice

Of lijkt Brie juist op haar?

Elk mens zou een lookalike hebben, al komt niet iedereen die dubbelganger tegen. Het opvallende is, dat bekende persoonlijkheden wel vaak hun 'twinnie' treffen. Zo staan de lookalikes van sterren als Kate Beckinsale en Natalie Portman al op Filmtotaal.

Nou blijkt de stoere Marvel-heldin Brie Larson ook een twinnie te hebben. En de ster uit Captain Marvel kent haar dubbelganger, want zij werkt ook in de showbusiness. Sterker nog, Brie zingt wel eens liedjes van haar en zet die video's online.



De lookalike van Brie
De lookalike van de 33-jarige Brie Larson is namelijk de Amerikaanse zangeres Phoebe Bridgers. Deze 28-jarige muzikante zingt vooral indie folk en folkrock. Ze begeleidt zichzelf op een akoestische gitaar en zit in een band genaamd Boygenius. Veel mensen vinden dat deze twee dames erg op elkaar lijken. Kijk maar eens mee.

Voor een fotoshoot of show ziet Brie eruit als hierboven in haar Instagrambericht. En Phoebe ziet er bij een feestelijke gelegenheid uit, zoals hieronder op haar Instagram. Lijkt Brie nou op Phoebe? Of Phoebe op Brie? Meer vergelijkende foto's staan hier in het artikel van People.



NieuwsFilm

meest populair