Heftige nieuwe beelden uit 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Heftige nieuwe beelden uit 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Het langverwachte vervolg lijkt weer even spannend als de eerste twee delen te zijn

Na ongeveer 6 jaar lang geduldig wachten, kunnen fans van de actiekomedie Guardians of the Galaxy bijna hun hart ophalen. Met nog maar een maandje te gaan tot de release van Guardians of the Galaxy Vol. 3 stijgt de spanning. Wie al staat te stuiteren om dit nieuwe vervolg te zien, zal nog enthousiaster worden van de nieuwste teaser.

Afgelopen zondag verscheen een nieuwe teaser van de langverwachte actiefilm. Deze nieuwe beelden beloven weer een avontuur zoals we gewend zijn van de franchise.

Guardians of the Galaxy Vol. 3
In de derde film in de populaire filmreeks zal Peter Quill nogmaals zijn team bijeenroepen om het universum te verdedigen en in het bijzonder om Rocket te beschermen. Wanneer het verleden van Rocket bovenkomt, moeten de Guardians op levensgevaarlijke missie waarbij het team uiteen zou kunnen vallen.

Nieuwkomers
Naast dat de gehele cast aan hoofdrolspelers terugkeert voor deze derde film, zullen we ook nieuwkomers in de franchise tegenkomen. Zo zullen onder andere Will Poulter, bekend van The Maze Runner en Midsommar en Maria Bakalova, bekend van Borat 2 te zien zijn.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is vanaf 3 mei te zien in de bioscoop. Bekijk hieronder de nieuwe teaser.



NieuwsFilm

meest populair