Nieuwe teaser 'Fast X' met Jason Momoa's gek die een oorlog start

Nieuwe teaser 'Fast X' met Jason Momoa's gek die een oorlog start

Jason Momoa is dé ideale psychopaat om de franchise met een knaller af te gaan sluiten.

Over één maand start het begin van het einde: dan komt eindelijk Fast X uit. De razendsnelle film zal de eerste installatie zijn van de geplande tweedelige finale van de Fast & Furious-franchise. Ditmaal zal Vin Diesel's Dom Toretto het op moeten nemen tegen Jason Momoa's Dante. Leer in deze gloednieuwe teaser de slechterik beter kennen.

Sinds 2001 hebben de snelle wagens van Fast & Furious steeds meer fans om zich heen verzameld, maar aan alle goede dingen komt een einde. Om de franchise af te sluiten moet er uiteraard wel een waardige tegenstander worden gevonden van Dom's familie, en wie beter dan Jason Momoa om deze zware last te dragen?

Wie is Dante in Fast X?
In de eerdere trailer van Fast X werd onthuld dat Dante de zoon is van drugsbaron Hernan Reyes. Deze slechterik kan je al kennen uit Fast Five. Uiteraard kreeg Reyes, gespeeld door Joaquim de Almeida, geen gelukkig einde. Nu is zijn zoon Dante uit op wraak.

In een eerdere featurette zei Momoa over zijn personage: "Ik speel al de afgelopen tien jaar de rol van schurk. Ik wilde dus iets brengen naar de film dat nog eerder is gedaan... Om het op te nemen tegen Dom en zijn familie moet je een psychoot zijn."

De nieuwe teaser
In de teaser is de intentie van Dante duidelijk: een knotsgekke oorlog starten. Deze bedreiging voor zijn familieleden kan Dom natuurlijk niet tolereren, en de twee gaan de race met elkaar aan. Zoals Han het stelt in de teaser: "Die gek heeft ons de oorlog verklaard."

Check de nieuwe teaser gauw hieronder. Fast X zie je vanaf 19 mei in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair