Disney's 'The Little Mermaid' wordt een behoorlijke zit

Disney's 'The Little Mermaid' wordt een behoorlijke zit

De langste live-action remake tot nu toe?

Volgende maand krijgt The Little Mermaid zijn wereldwijde release. De film is een live-action remake van de populaire tekenfilm uit 1989. De Amerikaanse bioscoopketen AMC Theatres verklapt nu per ongeluk de speelduur van de gloednieuwe Disney-film.

The Little Mermaid vertelt het verhaal van zeemeermin Ariel die gefascineerd is door de mensenwereld. Op een dag redt ze een Prins van verdrinking. Ariel wordt verliefd en is vastberaden de prins beter te leren kennen, met alle gevolgen van dien.

Speelduur
Volgens de website van AMC Theatres krijgt The Little Mermaild een speelduur van maar liefst 2 uur en 15 minuten.

Mocht de speelduur kloppen dan zou The Little Mermaid de langste live-action remake zijn van Disney tot op heden. De film is daarmee een minuut langer dan Cruella en zelfs een uur langer als de originele tekenfilm uit 1989.

Liedjes
De grote vraag is hoe Disney dat extra uur wilt gaan invullen. Eerder werd al bekend gemaakt dat er nieuwe liedjes aan de musicalfilm zullen worden toegevoegd.

Ook is er een grote kans dat we meer in de achtergrond van de personages zullen duiken. Hetzelfde gebeurde in 2017 met Disney's The Beauty and the Beast.

The Little Mermaid is vanaf 24 mei te zien in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair