Nieuwe posters van 'The Boogeyman' maken kinderangsten realiteit

Nieuwe posters van 'The Boogeyman' maken kinderangsten realiteit

Het is niet echt, het is niet echt, het is niet echt.

20th Century Studios heeft vanmiddag niet één, maar vier nieuwe posters gedeeld voor horrorfilm The Boogeyman en de ene is nog angstaanjagender dan de andere.

Het originele en gelijknamige verhaal over The Boogeyman, werd voor het eerst gepubliceerd in 1973, voordat het in 1978 een plaatsje kreeg in de Night Shift-collectie van auteur Stephen King. In juni zal het verhaal een plaats krijgen op het witte doek.

Dom om dit niet in de bioscoop uit te brengen
De film zou eerst alleen verschijnen op streamingsdiensten, maar horrorkoning Stephen King pleitte voor een bioscooprelease en zei "dat ze erg dom zijn om dit niet in de bioscoop uit te brengen."
Lees hier meer.

Het publiek van Cinemacon bleek de film zo angstaanjagend te vinden, dat meerdere mensen uit de zaal gevlucht waren. Deze mensen zullen ongetwijfeld geen bioscoopkaartje meer halen en de film verstopt achter een kleed op de bank, af gaan kijken. Voor het publiek dat niet bang is in het donker, zijn die donkere bioscoopzaal en extra harde schrikeffecten alleen maar beter.

"Ik herinner me levendig de angst die ik voelde toen ik als kind King's korte verhaal las, en het is dit gevoel van angst uit mijn kindertijd dat ik wilde inspireren bij bioscooppubliek over de hele wereld", aldus regisseur Rob Savage.

Kinderangsten worden realiteit
Op de posters zien we niet alleen een onheilspellend aantal gloeiende ogen, maar ook een klauw met bottige lange vingers vanonder een bed uit.



Op de posters staat "Het is niet echt, het is niet echt, het is niet echt", "Kijk niet onder het bed." en "Laat het licht aan." Na het zien van de film zullen dit niet alleen mantra's voor de personages worden, maar ook voor het publiek.

Een bezoek van de boeman
The Boogeyman gaat over een 16-jarig meisje en haar jongere zus, die een periode van rouw meemaken na het overlijden van hun moeder. Hun vader is psycholoog en ontvangt op een dag de vreemde patiënt Lester Billings bij hem thuis, wiens kinderen overleden zijn. Zij zouden door een boeman achtervolgd geweest zijn. Sinds het bezoek van Lester lijkt de boeman nu ook zijn weg gevonden te hebben naar het huis van de psycholoog en zijn kinderen.



The Boogeyman is vanaf 8 juni te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair