Griezelige foto van Jamie Lee Curtis in Disney's 'Haunted Mansion' steekt de kop op

Griezelige foto van Jamie Lee Curtis in Disney's 'Haunted Mansion' steekt de kop op

Mijn glazen bol zegt dat de actrice er fantastisch uitziet

Entertainment Weekly heeft vanmiddag het eerste kiekje gedeeld van Halloween-Queen Jamie Lee Curtis als Madame Leota voor Disney's Haunted Mansion.

We hebben geen glazen bol nodig om te zien dat de horrorkonigin gehuld in een lichtblauwe gloed een elegante verschijning is.

We zijn in de aanwezigheid van...geesten!
In de film hebben een ​​alleenstaande moeder (Rosario Dawson) en haar jonge zoon hulp nodig bij het bevrijden van hun huis in New Orleans. Het huis is namelijk bezeten door geesten.

Ze nemen contact op met een priester (Owen Wilson), die op zijn beurt de hulp inroept van een weduwe tevens wetenschapper en mislukt paranormaal expert (LaKeith Stanfield), een medium (Tiffany Haddish) en een humeurige historicus (Danny DeVito). Ook Leota zal een rol spelen bij het bevrijden van het huis.

Nostalgie en nut
"Ze begint als één van de relikwieën, één van de spullen, één van de aspecten van het huis die ontdekt moet worden, maar ze wordt een functioneel personage en een nuttige bondgenoot in de film,"legt regisseur Justin Simien uit.



Ondanks dat Simien het klassieke en nostalgische uiterlijk van Leota niet zal veranderen, garandeert de regisseur dat het verhaal dat om haar heen is opgebouwd geheel nieuw zal zijn.

Een geestige film
Curtis zelf noemt de film "modern, fris, ouderwets en eng, maar niet eng als een monsterfilm".



Disney's nieuwe live-action film Haunted Mansion is vanaf 26 juli te zien in de bioscoop en heeft de classificatie 'PG-13' gekregen.

NieuwsFilm

meest populair