'Mission: Impossible'-acteur Simon Pegg verzweeg alcoholverslaving op de filmset

'Mission: Impossible'-acteur Simon Pegg verzweeg alcoholverslaving op de filmset

De acteur heeft het niet altijd makkelijk gehad

Acteur Simon Pegg, onder andere bekend van de Mission: Impossible-franchise en komediefilms als Shaun of the Dead, onthult dat hij in het verleden een drankprobleem heeft verzwegen op de filmset van Mission: Impossible II.

In een interview met de Britse radiozender BBC onthult Pegg dat hij het niet altijd even makkelijk heeft gehad. Volgens de acteur had hij last van een intense depressie, waardoor hij uiteindelijk naar de fles heeft gegrepen.

Stiekem
Volgens de acteur ging hij erg stiekem om met zijn drankprobleem. "Je leert het te doen wanneer niemand anders het ziet om het je overneemt. Je wilt het in stand houden en doet alles eraan om dat te doen", aldus de acteur.

Uiteindelijk bleek de acteur het niet te kunnen volhouden, "je komt op een punt dat je het niet meer verborgen kan houden, en toen heb ik er gelukkig ook mee weten te stoppen[/i], vervolgt de acteur.

Nuchter
De acteur geeft naar een afkickkliniek te zijn gegaan voordat de opnames van [film=]Mission: Impossible - Ghost Protocol[/film] van start gingen in 2009. Ook geeft de acteur aan dat de geboorte van zijn dochter hierin heeft geholpen.



Sindsdien is de acteur nuchter en bezoekt hij AA-bijeenkomsten. Simon Pegg is aankomende zomer te zien in Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One.

NieuwsFilm

meest populair