3 geweldige Marvel-films om vanavond te kijken

Superheldenfilms in overvloed.


Disney+ is dé plek voor liefhebbers van superheldenfilms. Vandaag heeft FilmTotaal drie films uit dit populaire genre op een rijtje gezet die je nu gewoon op deze streamingdienst kunt bekijken.

Guardians of the Galaxy (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Gunn | Cast: Chris Pratt, Zoë Saldaña, Lee Pace, e.a. | Kijk direct
Wanneer Peter Quill, een intergalactische vrijbuiter, de Power Stone steelt, opent de machtige schurk Ronan de jacht op hem. Quill raakt ongewenst opgeschept met een dwaze groep buitenbeentjes. Samen vormen zij een intergalactisch heldenteam om het universum te redden van Ronans verwoestende plannen.Iron Man (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Favreau | Cast: Robert Downey Jr., Jeff Bridges, Gwyneth Paltrow, e.a. | Kijk direct
De narcistische miljardair Tony Stark staat aan het hoofd van een enorm wapenimperium. Na een demonstratie wordt hij gekidnapt en in een Afghaanse grot gevangen gehouden. Daar weet hij uit te ontsnappen door een onverwoestbaar harnas te bouwen. Door het pak vervolgens te verfijnen, groeit hij uit tot de bekende held Iron Man.The Avengers (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joss Whedon | Cast: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, e.a. | Kijk direct
Wanneer Loki de Tesseract, een explosieve kubus die garant staat voor werelddominantie, weet te stelen, roept S.H.I.E.L.D.-baas Nick Fury een groep helden bijeen om hem en zijn allesvernietigende leger te stoppen. Samen proberen Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow, The Hulk en Hawkeye de machtsbeluste Loki te verslaan.NieuwsFilm

meest populair