3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Dumbo (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tim Burton | Cast: Colin Farrell, Michael Keaton, Eva Green, e.a. | Te zien op: Disney+
Een noodlijdend circus maakt een geweldige comeback wanneer het jonge olifantje Dumbo zijn bovenmaatse oren blijkt te kunnen gebruiken om te vliegen. Dumbo trekt al gauw de aandacht van een investeerder, die hem rekruteert voor het fonkelende pretpark Droomland. Achter al deze pracht en praal blijken echter duistere geheimen schuil te gaan.



Green Book (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Farrelly | Cast: Viggo Mortensen, Mahershalalhashbaz Ali, Linda Cardellini, e.a. | Te zien op: Netflix / Prime Video / Videoland
1962. De beroemde zwarte pianist Don Shirley heeft een tournee van twee maanden gepland staan door het zuiden van Amerika, waar strenge segregatiewetten gelden. Hij huurt de witte uitmijter Tony Lip in als zijn chauffeur en lijfwacht. Samen trekken ze door de staten heen. De twee zijn elkaars absolute tegenpolen, maar groeien tijdens de reis toch langzaam naar elkaar toe.



Knives Out (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rian Johnson | Cast: Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, e.a. | Te zien op: HBO Max / Netflix / Videoland
Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey de dag na zijn verjaardag dood wordt aangetroffen in zijn landhuis, wordt de excentrieke speurneus Benoit Blanc ingeschakeld om de zaak te onderzoeken. Van de complexe familie tot zijn toegewijde staf, Blanc baant zich een weg door een web van leugens en bedrog om de waarheid achter de moord te achterhalen.



NieuwsFilm

meest populair