'Avengers: Endgame' en nog twee film-toppers op Disney+

'Avengers: Endgame' en nog twee film-toppers op Disney+

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Cruella (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Craig Gillespie | Cast: Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry, e.a. | Kijk direct
Estella belandde als weesmeisje in Londen en droomt nu van een bestaan als modeontwerpster. Met haar talent weet ze het uiteindelijk te schoppen tot assistente van een ijzeren modekoningin die De Barones wordt genoemd. Maar dan komen de twee tegenover elkaar te staan en neemt Estella een andere gedaante aan om wraak te kunnen nemen.



The Incredibles (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brad Bird | Cast: Craig T. Nelson, Holly Hunter, Jason Lee, e.a. | Kijk direct
Door gedoe met de overheid, moet de superheldenfamilie van Mr. Incredible hun krachten al jarenlang verborgen houden. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus wanneer vader Incredible de mogelijkheid krijgt om een nieuwe missie te verrichten, hoeft hij niet lang na te denken. Al snel blijkt echter dat heel het gezin aan de bak moet.



Avengers: Endgame (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe & Anthony Russo | Cast: Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, e.a. | Kijk direct
De Avengers proberen, nadat zij hun grootste verlies tot op heden hebben geleden, de destructieve daden van hun oppernemesis Thanos ongedaan te maken en hun in stof opgegane vrienden te redden. Om zich op een nieuwe confrontatie voor te bereiden, moeten de helden een ongekende reis maken door de tijd.



NieuwsFilm

meest populair