Netflix lijkt weer een hit te hebben met 'Bird Box Barcelona': bekijk de trailer

Netflix lijkt weer een hit te hebben met 'Bird Box Barcelona': bekijk de trailer

De tweede film laat meer uit de wereld met de opmerkelijke monsters zien.

In de spin-off van Bird Box uit 2018 gaan we naar Barcelona om te ontdekken hoe de monsters daar jacht maken op de plaatselijke inwoners. We zagen al de poster en de teaser trailer en nu hebben we hieronder de volledige trailer.

De tweede Bird Box is geen vervolg of prequel, maar een ander verhaal in een wereld waarin de 'ceatures' alles wat naar ze kijkt een koppie kleiner maken. In het eerste deel zagen we nog Malorie Hayes van Sandra Bullock.

Spaanse vader
Nu is het Mario Casas die de vader Sebastián speelt en samen met zijn dochter Anna (Alejandra Howard) probeert te overleven in, je raadt het al: Barcelona. Andere rollen komen van Georgina Campbell als Claire, Naila Schuberth als Sophia en Diego Calva als Octavio.

De synopsis: Nadat een mysterieuze kracht de wereldbevolking decimeert, moet Sebastian zijn eigen overlevingstocht maken door de verlaten straten van Barcelona. Terwijl hij moeizame allianties vormt met andere overlevenden en zij de stad kunnen ontvluchten, groeit er een onverwachte en nog sinistere dreiging.

Midden juli
Vanaf 14 juli zie je Bird Box Barcelona op Netflix. Zet alvast een belletje aan zodat je de film niet mist als deze in première gaat.



NieuwsFilm

meest populair