3 keigave actiefilms om vanavond te kijken

3 keigave actiefilms om vanavond te kijken

Leuke actiefilms voor vanavond.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie actiefilms voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Ready Player One (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, e.a. | Te zien op: o.a. Google Play / Pathé Thuis
De overleden oprichter van de populaire virtuele wereld OASIS heeft precies achtergelaten hoe zijn opvolger gevonden moet worden. Er wordt een competitie uitgeschreven waarbij geïnteresseerden meerdere wedstrijden moeten spelen. Wade Watts, in het dagelijks leven woonachtig in een sloppenwijk is, besluit ook een poging te wagen.



Free Guy (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shawn Levy | Cast: Ryan Reynolds, Jodie Comer, Joe Keery, e.a. | Te zien op: Disney+
De altijd vrolijke Guy werkt voor een bank in een wereld van een videogame. Iedere dag proberen de spelers van dat spel hem te beroven. Op een dag heeft hij er genoeg van. Guy komt in verzet tegen zijn programmeurs en besluit hij de held van zijn eigen verhaal te worden. Dat blijkt echter lastiger te zijn dan gedacht, want de programmeurs beginnen terug te vechten.



Drive (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nicolas Winding Refn | Cast: Ryan Gosling, Carey Mulligan, Christina Hendricks, e.a. | Te zien op: HBO Max / Prime Video
Driver is een stuntcoureur in Hollywood. In de nachtelijke uren klust hij bij als bestuurder van vluchtauto's in het criminele circuit. Hij wordt verliefd op zijn mooie buurvrouw Irene, een jonge moeder die wordt meegesleept in de onderwereldpraktijken van haar man. Wanneer een klus gruwelijk fout gaat, moet hij doen wat hij het beste kan: rijden.



NieuwsFilm

meest populair