Deze gruwelijke thriller op Netflix houdt kijkers aan de buis gekluisterd

Deze gruwelijke thriller op Netflix houdt kijkers aan de buis gekluisterd

Veel abonnees van Netflix stemmen af op een wel erg opvallende horrorfilm.

De Netflix Top 10 kreeg dit weekend in een klap een nieuwe nummer één, maar niet ver daaronder staat een andere nieuwkomer. Het betreft een horrorthriller die wel erg bloederig is. De film The Ruins komt binnen op de vierde plaats.

De film The Ruins uit 2008 komt van regisseur Carter Smith en Netflix omschrijft de film met woorden als "gruwelijk, bloederig" en "bovennatuurlijke horror". Je ziet rollen van onder andere Jena Malone, Joe Anderson en Shawn Ashmore.

Wisselende ontvangst
The Ruins werd verdeeld ontvangen. De Tomatometer van Rotten Tomatoes komt tot 49 procent na 97 recensies en de IMDb komt niet verder dan een 5,6/10 na overigens bijna 78 duizend stemmen.

FilmTotaal-recensent Michelle Lentz zag de film in 2008 en gaf een nette drie sterren: "De individuele draai die The Ruins aan het verhaal geeft, is die van de psyche; echte horror zit van binnen en dat blijkt als Stacy automutilatie uitoefent totdat er geen vlees meer over is en de anderen gerust probeert te stellen met: 'It's okay. I just gotta get this last one'."

Nu op Netflix
Wil je gruwelen bij The Ruins, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De idyllische vakantie van vier jonge Amerikanen in Cancún neemt een gevaarlijke wending als een geheimzinnige toerist hen overhaalt mee te gaan naar een archeologische opgraving.

NieuwsFilm

meest populair