Deze 8 films zie je vanaf deze week nieuw in de bioscoop

Deze 8 films zie je vanaf deze week nieuw in de bioscoop

Met deze week o.a. 'Anatomy of a Fall' en de 'PAW Patrol'-film.

Anatomy of a Fall (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Justine Triet | Cast: Sandra Hüller, Swann Arlaud, Milo Machado Graner, Antoine Reinartz
Sandra, Samuel en hun slechtziende zoon Daniel wonen sinds een jaar in een afgelegen châlet in de Franse Alpen. Wanneer Samuel onder verdachte omstandigheden dood wordt aangetroffen, wordt Sandra aangeklaagd. Want was zijn val een noodlottig ongeluk, zelfmoord of is hij door zijn echtgenote geduwd? In de rechtszaak die volgt wordt hun relatie tot op de pijnlijkste details ontleed.



Dead Shot (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Charles Guard, Thomas Guard | Cast: Aml Ameen, Colin Morgan, Máiréad Tyers, Brian McCann
In de jaren zeventig neemt een lid van de IRA een Active Service Unit in Londen over nadat zijn vrouw per ongeluk in Ierland is doodgeschoten. De missie van de eenheid is om chaos en vernietiging te veroorzaken, terwijl zijn persoonlijke doel is om de moordenaar van zijn vrouw op te sporen - een SAS-kapitein, die ook op hem jaagt.



PAW Patrol: The Mighty Movie (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cal Brunker | Cast: Mckenna Grace, Taraji P. Henson, Marsai Martin, Christian Convery
Een magische meteoor stort neer in Avonturenstad en geeft de Paw Patrols superkrachten. Met name Skye, de kleinste onder de pups, is uitzinnig over haar nieuwe krachten. Wanneer hun vijand Humdinger uit de gevangenis weet te ontsnappen, verenigt hij zich met een gestoorde wetenschapper om hun superkrachten te stelen. Het lot van Avonturenstad ligt in de pootjes van de Paw Patrols, ook in deze van Skye, want ook de kleinste pup kan een groot verschil maken.



Ghastly Brothers (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Van Ostade | Cast: Sam Bogaerts, Obe Carton, Josse Colsoul, Sven De Ridder
Last van spoken, klopgeesten of paranormale pest? De Gebroeders Schimm helpen je uit de nood. Waar monsters op de loer liggen, komen deze professionele spokenjagers in actie. Ze vangen alle griezels en sluiten ze voorgoed op, in de kast, kelder, of onder het bed. Tot ze dankzij het eigenzinnige meisje Lilith een nieuw bovennatuurlijk verschijnsel op het spoor komen. Samen met Lilith en haar vrienden gaan de Gebroeders Schimm het gevaarlijkste monster uit hun hele loopbaan te lijf, het monster dat zich in ieder van ons schuilhoudt.



Medusa Deluxe (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Thomas Hardiman | Cast: Luke Pasqualino, Lilit Lesser, Clare Perkins, Kayla Meikle
Een gemeenschap waarin de fixatie voor haar grenst aan het obsessieve wordt gespleten door wantrouwen als een van hen om het leven wordt gebracht. Gedurende één nacht maken we kennis met een rijke diversiteit aan kleurrijke en excentrieke personages. Paranoia heerst wanneer een moord wordt gepleegd tijdens een lokale kapperscompetitie. In een mist van haarlak en te midden van de wildste haarsculpturen beschuldigt het levendige gezelschap van strijdlustige kappers, modellen en juryleden elkaar van moord maar ook van slechte smaak.



Net als in de film (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dorien Goertzen, Albert Jan van Rees | Cast: Noortje Herlaar, Benja Bruijning, Holly Mae Brood, Jip Smit
Annabel (Noortje Herlaar) en Sander (Benja Bruijning) lijken in alles elkaars tegenpolen als ze begin jaren '80 eindexamen doen, maar als ze samen in de schoolband terechtkomen vinden ze elkaar in hun liefde voor muziek. Sander is echter niet de enige die gelooft in Annabels muzikale talent en als ze met Olaf (Kay Greidanus) in zee gaat verliest ze Sander uit het oog. Tot ze elkaar in de 90's weer tegenkomen en samen met Sanders beste vriend Malcolm (Uriah Havertong) een dance-act beginnen. Three is a Crowd voert al snel de hitlijsten aan. Maar hoe groter het succes, hoe moeilijker het is om trouw te blijven aan elkaar en jezelf.



The Dive (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Maximilian Erlenwein | Cast: Sophie Lowe, Louisa Krause
Twee zussen gaan duiken op een prachtige, afgelegen locatie. Een van de zussen wordt getroffen door een rots, waardoor ze 28 meter lager achterblijft. Met gevaarlijk lage zuurstofniveaus en koude temperaturen is het aan haar zus om voor haar leven te vechten.



Scarygirl (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ricard Cussó, Tania Vincent | Cast: Anna Torv, Sam Neill, Liv Hewson, Remy Hii
Terwijl haar wereld in duisternis gehuld is, moet een jong meisje haar angsten overwinnen en naar een mysterieuze lichtstad reizen, haar vader redden van een gevaarlijke wetenschapper en de vernietiging van haar planeet voorkomen.



NieuwsFilm

meest populair