Deze 3 topfilms die deze maand op Netflix verschijnen

Ook in deze feestmaand verschijnen er weer mooie films op de streamingdienst.

Netflix pakt ook in december uit met een hele hoop films en series. Vanzelfsprekend zitten daar een aantal mooie titels tussen. Dit zijn de drie beste films die deze maand op de streamingdienst verschijnen.

Maestro (2023)
Regie: Bradley Cooper | Cast: Bradley Cooper, Carey Mulligan, Matt Bomer, e.a. | Vanaf 20 december
De Amerikaanse dirigent en componist Leonard Bernstein is een icoon in de muziekwereld. Hij is getrouwd met Felicia Montealegre. De twee hebben drie kinderen. Bernstein houdt zielsveel van haar, maar dat weerhoudt hem er niet van om vreemd te gaan met knappe jonge mannen.Rebel Moon - Part 1: A Child of Fire (2023)
Regie: Zack Snyder | Cast: Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, e.a. | Vanaf 22 december
Wanneer de meedogenloze legers van de Moederwereld een rustig boerendorp op een verre maan bedreigen, biedt een mysterieuze outsider de enige hoop op overleving. Deze jonge vrouw krijgt de taak om op zoek te gaan naar krijgers van nabijgelegen planeten die zouden kunnen helpen tegen de ongekende dreiging.Top Gun: Maverick (2022)
Regie: Joseph Kosinski | Cast: Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, e.a. | Vanaf 22 december
Maverick is al dertig jaar als piloot in dienst bij de marine en zou ook niet anders willen. Hij ontwijkt alle promoties om te kunnen blijven vliegen. Wanneer hij wordt geconfronteerd met zijn verleden, wordt Maverick gedwongen om andere keuzes te maken. Ook begint hij met zijn collega's aan een van zijn gevaarlijkste missies ooit.NieuwsFilm

meest populair