3 epische scifi-films om vanavond te kijken

3 epische scifi-films om vanavond te kijken

Liefhebbers opgelet: deze gave films kijk je nu op streaming en vod.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie scifi-films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Maze Runner (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Wes Ball | Cast: Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Will Poulter, e.a. | Te zien op: Disney+
De zestienjarige Thomas wordt wakker in een lift. Hij kan zich nauwelijks iets meer herinneren van zijn verleden, maar nu zit hij met een groep jongens gevangen in een gigantisch doolhof. Alleen door fragmenten van zijn verleden te verzamelen met aanwijzingen die hij in het doolhof vindt, kan Thomas zijn ware doel en een manier om te ontsnappen zien te vinden.



Divergent (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Neil Burger | Cast: Shailene Woodley, Miles Teller, Ashley Judd, e.a. | Te zien op: HBO Max / Netflix / Prime Video / Videoland
Na een verwoestende oorlog zijn de bewoners van Chicago ingedeeld in fracties gebaseerd op hun karakter. Beatrice ondergaat net als alle andere tieners een test om de juiste groep te vinden. Dan ontdekt ze haar speciale krachten. Samen met Four probeert ze een sinistere samenzwering tegen mensen zoals zij te bestrijden.



Pacific Rim (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guillermo del Toro | Cast: Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi, e.a. | Te zien op: Prime Video
De aarde wordt aangevallen door Kaiju's, monsterlijke wezens die via een interdimensionale poort in de oceaan weten binnen te dringen. De wezens verwoesten alles en iedereen op hun pad. Als laatste redmiddel bouwen alle naties gigantische gevechtsrobots die de strijd aan moeten gaan. Een ex-piloot en groentje krijgen zo'n wapenrobot toegewezen. Het lot van de wereld ligt in hun handen.



NieuwsFilm

meest populair