Deze actrices gingen wel heel schaars gekleed en dat kan tegenwoordig echt niet meer

Deze actrices gingen wel heel schaars gekleed en dat kan tegenwoordig echt niet meer

De drie actrices wisten behoorlijk indruk te maken in opvallende filmkostuums.

Dit jaar keken we terug op een aantal opvallende filmkostuums van actrices, zoals van onder meer actrices January Jones, Karen Gillan, Milla Jovovich, Margot Robbie, Rebel Wilson, Bryce Dallas Howard en zelfs Marilyn Monroe.

In dit artikel werpen we een blik op drie kostuums. Je kunt de kostuums en het gehele artikel lezen via de linkjes naar de eerdere artikelen.

Emma Frost

In X-Men: First Class uit 2011 zien we actrice January Jones als de opvallende Emma Frost. De mutant kan in diamant veranderen, maar valt niet alleen daarom op. Ze heeft ook een bijzonder opvallende kledingkeuze. Tegenwoordig zou het kostuum waarschijnlijk niet meer kunnen.

In het artikel Zou dit blote kostuum van bekende Marvel-actrice tegenwoordig nog wel kunnen? zie je het kostuum van Emma Frost.

Ruby Roundhouse

In de twee moderne Jumanji-films Jumanji: Welcome to the Jungle en Jumanji: The Next Level van regisseur Jake Kasdan zien we actrice Karen Gillan als het personage Ruby Roundhouse. Er is meteen veel kritiek op de outfit, maar de makers en de actrice zelf verdedigen de keuze, aangezien ze er moet uitzien als een typisch vrouwelijk gamepersonage. Overigens een heel sterk personage.

In het artikel Karen Gillans 'Jumanji'-outfit: Het schandaal rondom de controversiële kledingkeuze zie je het kostuum van Ruby Roundhouse.

Leeloo

In 1997 verschijnt de scifi-film The Fifth Element van regisseur Luc Besson. Actrice Milla Jovovich speelt daarin het opvallende personage Leeloo. Haar kostuum is na de release van de film een veel besproken onderwerp. Achteraf had Jovovich zeker commentaar op de keuze van haar minuscule outfit die ze in het begin van de film draagt.

In het artikel Milla Jovovichs 'The Fifth Element'-outfit: Het schandaal rondom de controversiële kledingkeuze zie je het kostuum van Leeloo.

NieuwsFilm

meest populair