Deze 'The Boy and the Heron'-fan heeft het meest bizarre ooit nagemaakt uit de animatiefilm

Deze 'The Boy and the Heron'-fan heeft het meest bizarre ooit nagemaakt uit de animatiefilm

"Wat ben je precies?" Ja, een soort vreemde reiger met een menselijk gebit en een grote neus.

Na het zien van de ietwat bijzondere reiger in The Boy and the Heron besluit Studson van Studson Studios dat hij de 'vreemde vogel' na gaat maken en aan zijn wand gaat hangen.

In de nieuwste film van Hayao Miyazaki vliegt dus een reiger rond, zoals de naam van de film ook al suggereert. En dit is geen normale reiger, want hij heeft een menselijk gebit en een enorme neus met wratjes erop.

Sprekend nagemaakt
In de animatiefilm is de vogel de sprekende gids van "The Boy" Mahito. In Japanse folklore staat een reiger voor puurheid, verandering en een connectie naar de geestenwereld.

De reiger is dus niet iets waar je weleens mee te maken hebt gehad in het echte leven. Dus waar begin je als je dit bijzondere beest na wil maken?

Tandenpoetsen
Eerst maar even de tanden poetsen van het gebit dat naar je opgestuurd is. Daarna komen piepschuim, klei, secondelijm en natuurlijk veren goed van pas.



Studson Studios heeft meer prachtige dingen uit films van Ghibli Studios nagemaakt in het miniatuur.

Ghibli Studios
Bijvoorbeeld het bewegende kasteel uit Howl's Moving Castle en een huis uit Kiki's Delivery Service.



The Boy and the Heron gaat over het jongetje Mahito, die enkele jaren na het overlijden van zijn moeder, met zijn vader verhuist naar het platteland van Tokio. Mahito is amper aangekomen, of hij trekt de aandacht van een reiger.

Een gevoel
De vogel leidt hem naar een verlaten toren, waarvan hij later leert dat het een mysterieus pand is waar hij beter bij uit de buurt kan blijven. Mahito neemt de waarschuwing niet serieus, want hij heeft het gevoel dat zijn overleden moeder aan die toren is verbonden.



The Boy and the Heron is nu in de bioscopen te zien.

NieuwsFilm

meest populair