Jamie Dornan had een "doodenge" stalkerervaring na 'Fifty Shades of Grey'

Jamie Dornan had een "doodenge" stalkerervaring na 'Fifty Shades of Grey'

Na de trilogie ontving de acteur ontzettend veel aandacht, ook ongewenste aandacht.

Nadat Jamie Dornan te zien was in de Fifty Shades of Grey-trilogie, kreeg hij in een klap enorm veel liefde, maar ook ongewenste aandacht van fans.

Sommige fans beweren bijvoorbeeld dat Dornan en zijn co-ster Dakota Johnson uit Fifty Shades een geheime relatie hebben. Maar Dornan is getrouwd en heeft drie kinderen met Amelia Warner.

Muren optrekken
De acteur vertelde in een interview met The Independent hoe hij met dit soort fans omgaat: "Ik heb geprobeerd muren rond de fans op te trekken om echt te proberen dat niet binnen te laten."

"Ik ben redelijk goed in het blokkeren van al het lawaai dat geassocieerd wordt met wat fandom ook is en laat het mij of mijn familie niet beïnvloeden," aldus Dornan.

Angstaanjagend gedrag
Maar het gaat soms zelfs zo ver dat het angstaanjagend wordt voor iedereen die erbij betrokken wordt.



"Ik had een situatie, een stalkerachtige situatie vóór COVID. Dat was doodeng. Er kwam iemand bij mij thuis toen mijn kinderen daar waren," vertelt de acteur.

Zijn eigen ding
Dornan hoopt in de toekomst projecten te vermijden die hem in de toekomst de bekendheid van Fifty Shades zouden kunnen opleveren, hij vertelt:"Er zal nooit meer zoiets als Fifty Shades zijn. Het voelde heel erg als zijn eigen ding, vooral omdat het zich concentreerde op en rond seks."



"Maar er zijn uiteraard andere banen die krankzinnige controle met zich meebrengen, zoals superheldendingen, of James Bond. Ik heb tot nu toe redelijk goed gedaan om dat soort dingen te vermijden."

Superopvallends
"Ik zeg niet dat ik nooit meer iets superopvallends zou doen, of een groot verhaal met alle ogen erop gericht. Dat zal ik waarschijnlijk wel doen. Maar ik ben ook erg blij met waar ik nu sta," stelt de acteur ons gerust.

NieuwsFilm

meest populair