4 geweldige films op HBO Max om nu te streamen

4 geweldige films op HBO Max om nu te streamen

Ontdek het aanbod van deze geweldige streamingdienst: van horror tot drama.

HBO Max is een van de populairste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en vier films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Curious Case of Benjamin Button (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Brad Pitt, Cate Blanchett, Taraji P. Henson, e.a. | Kijk direct
Benjamin Button is anders dan andere mensen. Waar iedereen ouder wordt, mag Button elk jaar een kaarsje van zijn verjaardagstaart halen. Uiteraard heeft dit grote invloed op zijn liefdesleven, want 'samen oud worden' zit er niet in. Wanneer hij op 50-jarige leeftijd verliefd wordt op de 30-jarige Daisy, weet Button dan ook dat ze ooit uit elkaar zullen groeien.



It (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andres Muschietti | Cast: Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Sophia Lillis, e.a. | Kijk direct
Het slaapstadje Derry wordt eens in de zevenentwintig jaar geconfronteerd met een mensvretende helleploert, die leeft van de fobieën van kinderen. Een groep heldhaftige sukkeltjes neemt het op tegen het monster, dat dikwijls als clown verschijnt. Daarvoor moeten ze echter wel hun grootste angsten zien te overwinnen.



The Good Liar (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bill Condon | Cast: Ian McKellen, Helen Mirren, Russell Tovey, e.a. | Kijk direct
Roy Courtnay, een charmante beroepsoplichter, heeft het gemunt op het fortuin van de joviale weduwe Betty McLeish. Terwijl de twee aan het daten zijn, probeert Courtnay haar geld op smerige wijze te ontfutselen. Haar wantrouwige kleinzoon McLeish zit zijn plannen echter in de weg.



Birds of Prey (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cathy Yan | Cast: Margot Robbie, Ella Jay Basco, Ewan McGregor, e.a. | Kijk direct
Na haar breuk met de Joker, probeert de knettergekke Harley Quinn een jong meisje genaamd Cassandra Cain uit de klauwen te houden van de flamboyante gangster Roman Sionis. Zij heeft een diamant met waardevolle informatie van hem gestolen. Harley werkt hierbij, tegen haar zin in, samen met een team van krachtige vrouwen: Black Canary, Huntress en Renee Montoya.



NieuwsFilm

meest populair