De ongelofelijke visuele effecten van 'Rebel Moon Part One: A Child of Fire'

De ongelofelijke visuele effecten van 'Rebel Moon Part One: A Child of Fire'

Technische uitdagen en slimme oplossingen op de set van de scifi-film,

Neem een kijkje achter de schermen van Rebel Moon Part One: A Child of Fire, de making of-featurette van Netflix.

En dompel jezelf onder in het proces van het creëren van de spectaculaire visuele effecten die deze epische scifi-film tot leven brengt.

Grondslag
"Rebel Moon-regisseur Zack Snyder, supervisor visuele effecten Marcus Taormina en acteurs Sofia Boutella, Ed Skrein en Doona Bae leggen de CGI uit die ten grondslag lag aan het gevecht tussen Nemesis en Harmada, de strijd van Kora en Noble, Tarak's temmen van het beest en die van robot Jimmy aan de oever," aldus Netflix.

"Voor een film met zoveel visuele effecten, is het behulpzaam voor iedereen die deze film moet maken om te weten wat ze wel of niet hoeven te bouwen. Voor deze film maakte ik rond de 4000 tekeningen."

Uitdagingen op de set
Supervisor visuele effecten Marcus Taormina vertelt hierna wat hij doet met de tekeningen: "Mijn taak is om te kijken hoe ik de ideeën op de storyboards technisch omzetten op de set en wat we doen in de nabewerking."



In de video geeft Taormina voorbeelden van technische uitdagingen op de set en de slimme aanpak die volgt.

Nog meer prachtige visuele effecten
Rebel Moon Part One: A Child of Fire en de prachtige visuele effecten zijn nu te zien op Netflix. Het tweede deel Rebel Moon Part Two: The Scargiver kunnen we volgens de trailer op 19 april 2024 streamen.



NieuwsFilm

meest populair