Ben Affleck en Matt Damon werken nogmaals samen, deze keer aan Netflix-thriller 'Animals'

Ben Affleck en Matt Damon werken nogmaals samen, deze keer aan Netflix-thriller 'Animals'

Ben Affleck op de regisseursstoel en Matt Damon voor de camera.

Matt Damon en Ben Affleck, die al jarenlang bevriend zijn en al sinds 1989 samenwerken, zullen nu nogmaals herenigd worden voor een nieuwe thrillerfilm van Netflix.

Affleck zal voor de nieuwe thriller Animals de rol van regisseur op zich nemen en Damon speelt de hoofdrol.

Succesvolle samenwerking
Dit is de tiende keer dat het duo samenwerkt en in 2022 begonnen de twee zelfs een eigen productiebedrijf genaamd Artists Equity.

Air, de meest recente samenwerking tussen de acteurs, was vorig jaar een enorme kaskraker. De succesvolle sportdrama-film bracht wereldwijd ruim 90 miljoen dollar op.

Een onconventioneel team
Air gaat over een samenwerking tussen de toen nog jonge Michael Jordan en de pas opgerichte basketbaldivisie van Nike. De film is een verhaal over revolutie in de sportwereld dat teweeg werd gebracht door een riskante gok, een onconventioneel team en een basketballegende.



De nieuwste samenwerking is deze keer geen sportdrama, maar een thrillerfilm over een ontvoering. Meer details over het plot zijn nog niet bekendgemaakt.

Iemand die je al je hele leven kent
"Het heeft enorm geholpen om in contact te blijven met Ben deze surreële 25 jaren," aldus Matt Damon in een interview met People.



NieuwsFilm

meest populair