Warner Bros. komt met poster voor 'Beetlejuice 2' met een opvallende titel

Warner Bros. komt met poster voor 'Beetlejuice 2' met een opvallende titel

Het is in september van dit jaar eindelijk showtime voor de bio-exorcist

De naam van 'de geest met het meest' wordt op de poster maar tweemaal gezegd, maar toch verscheen de filmposter en een releasedatum.

Het vervolg van Beetlejuice uit 1988 heet Beetlejuice Beetlejuice.

Tja, en dat was drie keer de naam van de plaaggeest
Betelgeuse, gespeeld door Michael Keaton verscheen voor het eerst in de horrorkomedie van Tim Burton toen hij werd opgeroepen om een mensenfamilie weg te jagen.

In het vervolg van Tim Burton zal Michael Keaton nogmaals te zien zijn samen met actrices Winona Ryder en Catherine O'Hara en nieuwe castleden Justin Theroux, Monica Bellucci, Willem Dafoe en Jenna Ortega.

De poster
Het lange nummer op de nieuwe poster laat ons weten dat de film vanaf 6 september in de Amerikaanse bioscopen te zien zal zijn.



Tegelijkertijd is het ook nog een slimme verwijzing naar één van de laatste scenes uit de eerste film: Betelgeuze zit in de wachtkamer van de Netherworld met een nummertje dat hij getrokken heeft. '9.998.383.750.000' staat op het kaartje en nummer 3 is pas net verschenen op het oproepscherm.

Het wachten is bijna over
Op een gehaaide manier weet hij te ruilen met een medicijnenman die nummer 4 op zijn kaartje heeft staan."Het wachten is bijna over," aldus de poster.

NieuwsFilm

meest populair