Netflix geeft trailer 'Code 8: Part II' prijs: heerlijke sciencefiction beelden

Netflix geeft trailer 'Code 8: Part II' prijs: heerlijke sciencefiction beelden

Nog meer krachten, nog meer criminelen en nog meer corrupte agenten

Netflix deelt de officiële trailer van Code 8 Part II, het vervolg van de film van Robbie Amell en Stephen Amell uit 2019.

Code 8, geregisseerd door Jeff Chan speelt zich af in een samenleving waarin sommige mensen superkrachten hebben en andere niet.

Snel geld verdienen
Degenen met macht worden gediscrimineerd door de politie, geconfronteerd met zwaardere levens en buitengesloten in de maatschappij.

Robbie Amell speelt in het eerste deel Connor, een man die worstelt om zichzelf en zijn zieke moeder financieel overeind te houden. Om snel wat geld te verdienen, gaat Connor in zee met Garrett (Stephen Amell) en zijn groep criminelen.

Vijf jaar later
Code 8 Part II speelt zich vijf jaar later af na het eerste deel. Connor is vrijgelaten uit de gevangenis en probeert niet te veel aandacht te trekken en uit de problemen te blijven.



Maar wanneer het 14-jarige tienermeisje Pav in de problemen komt met corrupte officieren, moet Connor zich herenigen met Garrett.

De politie heeft nieuwe gadgets
De trailer laat zien dat de politie-aanwezigheid enorm gegroeid is in de stad, wat niet voor orde, maar juist voor meer onrust zorgt. Ook lijkt het erop dat het tienermeisje speciale krachten heeft en ze misschien nog wel goede hulp kan zijn voor Connor en Garrett.



Code 8: Part II met o.a. Robbie Amell, Stephen Amell, Sirena Gulamgaus, Alex Mallari Jr., Jean Yoon en Aaron Abrams gaat op 28 februari in première op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair