Is er al vooruitgang geboekt met het vervolg op 'The Invisible Man' uit 2020?

Is er al vooruitgang geboekt met het vervolg op 'The Invisible Man' uit 2020?

Acteur Aldis Hodge heeft nog steeds niet gehoord over de sequel...

The Mummy had het begin moeten zijn van het Dark Universe, maar de blockbuster flopte eigenlijk op alle fronten. De studio besloot vervolgens om films te maken die los staan van elkaar en dit pakte beter uit, maar hoe zit het met The Invisible Man-vervolg?

In 2020 probeerde Universal iets anders en dit pakte goed uit. The Invisible Man werd sterk onthaald, dus er wordt al langere tijd gesproken over een vervolg of een spin-off. Hier weten we nu eindelijk wat meer over.

Verhaal
Het origineel werd gemaakt door Leigh Whannell, waarin de hoofdrol is weggelegd voor Elizabeth Moss, o.a. bekend van The Handmaid's Tale. Zij kruipt in de huid van Cecilia Kass, wier gewelddadige ex zelfmoord pleegt.

Cecilia vermoedt dat hij zijn dood in scène heeft gezet. Na enkele bizarre toevalligheden met een dodelijke afloop, realiseert Cecilia zich dat de levens van haar vrienden en familie in gevaar zijn. Langzaam begint Cecilia door te draaien, terwijl zij wanhopig probeert te bewijzen ze achterna gezeten wordt door iemand die door niemand gezien kan worden.

Vervolg?
Aldis Hodge speelt ook een belangrijke rol in het eerste deel, maar hij is niet zeker of er een vervolg komt. Zo zegt hij: "Ik zou het geweldig vinden als er een sequel komt, want Leigh is gewoon geweldig. Het was fantastisch om voor en met hem te mogen werken.


"Elizabeth is natuurlijk ook grandioos dus ja, ik heb wel echt genoten van het eerste deel. Als er een vervolg komt sta ik hier zeker voor open, maar ik heb er helemaal niks meer over gehoord..." Laten we hopen dat het er alsnog van zal komen.

NieuwsFilm

meest populair