Marvel Studios komt met indrukwekkend boek met 500 ontwerpen voor het Marvel Cinematic Universe

Marvel Studios komt met indrukwekkend boek met 500 ontwerpen voor het Marvel Cinematic Universe

Een nieuw kunstboek waarin het werk van Marvel Studios' Head of Visual Development uitgelicht wordt.

Marvel en Abrams Books hebben 'Marvel Studios: The Art of Ryan Meinerding', een nieuw kunstboek, aangekondigd. Dit boek licht het werk van Marvel Studios' Head of Visual Development uit.

Het boek wordt geschreven door Tara Bennett en Paul Terry en zal vanaf begin oktober aan te schaffen zijn.

Het uiterlijk van geliefde superhelden en schurken
Een officiële synopsis voor het kunstboek luidt als volgt: "Ryan Meinerding is sinds de vroege stadia van Iron Man (2008) een belangrijke creatieve kracht geweest bij het ontwerpen van het uiterlijk van de geliefde superhelden en schurken van het Marvel Cinematic Universe."

"'Marvel Studios: The Art of Ryan Meinerding' toont de unieke en iconische visie van de kunstenaar, van zijn work-in-progress-schetsen tot zijn voltooide illustraties."

Schetsen
Marvel geeft ook wat voorbeelden van de schetsen die je gaat vinden in het boek. Inbegrepen zijn bijvoorbeeld pak- en uitrustingsontwerpen voor Avengers: Endgame, Spider-Man: No Way Home en Black Panther: Wakanda Forever en karakterontwerpen voor Marvel's The Avengers en Avengers: Age of Ultron, gemaakt in samenwerking met Charlie Wen.



"Een exclusieve eerste blik op de omslag biedt slechts een glimp van enkele van de bijna 500 illustraties in dit boek," aldus de beschrijving van Marvel.

In oktober in de boekenwinkels
'Marvel Studios: The Art of Ryan Meinerding' gaat dinsdag 1 oktober in de verkoop bij Abrams Books.



NieuwsFilm

meest populair