De kleurvolle eerste trailer van 'Borderlands' spat van het scherm

De kleurvolle eerste trailer van 'Borderlands' spat van het scherm

De cast speelt een groep buitenbeentjes met een gedeelde missie: de vermiste dochter van Atlas vinden, maar hiervoor moeten ze wel talloze groepen met vijanden weten te verslaan.

De knettergekke trailer van Borderlands is vandaag uitgebracht en de kleurrijke personages en krankzinnige kostuums beloven veel bizarre scènes in de gameverfilming.

De geweldige kostuums die je ziet in de trailer zijn ontworpen door Daniel Orlandi en de vlammende lokken van Lilith ofwel Cate Blanchett zijn gerealiseerd door MUA Morag Ross.

Chaos op de Pandora-planeet
In de trailer zien we dus een pikante Cate Blanchett, Florian Munteanu, Ariana Greenblatt, Jamie Lee Curtis, Kevin Hart en horen we de stem van Jack Black als de robot Claptrap.

De cast speelt een groep buitenbeentjes met een gedeelde missie: de vermiste dochter van Atlas vinden. Maar tijdens de zoektocht naar de dochter komt de groep buitenaardse wezens en bandieten tegen en blijkt er meer te spelen.

Explosieve actiekomedie
Borderlands wordt geregisseerd door Eli Roth, bekend van o.a. Thanksgiving en The House With A Clock In Its Walls, waar Blanchett en Black overigens ook al een hoofdrol in speelden.De trailer heeft iets weg van Guardians of the Galaxy van Marvel Studios door de groep buitenbeentjes en de rockhit 'Do Ya' van Electric Light Orchestra op de achtergrond, maar of dit naast de game de inspiratie was van Roth is niet bekend.

In de bioscoop
Borderlands rijdt vanaf 8 augustus vol gas de Nederlandse bioscopen binnen.

NieuwsFilm

meest populair