Austin Butler moest maar liefst drie uur in de make-upstoel zitten voor 'Dune: Part Two'

Austin Butler moest maar liefst drie uur in de make-upstoel zitten voor 'Dune: Part Two'

"Kan je alsjeblieft je hoofd niet scheren daarvoor," vroeg de regisseur van 'The Bikeriders'

Tijdens The Graham Nortan Show onthulde Austin Butler dat hij maar liefst drie uur in de make-up stoel moest zitten, omdat hij zijn hoofd niet kon scheren voor de rol van Feyd-Rautha in Dune: Part Two.

"Het geweldige haar en make-up-team heeft het kale hoofd voor me gemaakt. Het is vastgemaakt bij mijn oogleden en als het een millimeter anders zat, kon je een oog niet openen. Het duurde drie uur (om het te realiseren)," aldus Butler.

Haargroei
Drie uur lang voor een kaal hoofd is een lange zit, maar de acteur kon zijn hoofd niet kaalscheren door zijn drukke agenda vertelt hij: [i]"Ik zou hierna direct in een andere film spelen, The Bikeriders met Tom Hardy."

"En Jeff Nichols die het (The Bikeriders) regisseerde zei 'Kan je alsjeblieft je hoofd niet scheren daarvoor, want het wordt lastig om je haar zo snel weer terug te laten groeien,'" verklaart Butler.

De kale Feyd-Rautha
In Dune: Part Two speelt de acteur dus de bleke slechterik Feyd-Rautha. Neem in de video hieronder een kijkje hoe de acteur transformeerde achter de schermen.Dune: Part Two is vanaf 29 februari te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair