Een slijmerig bezoek aan de set van 'Ghostbusters: Frozen Empire'

Een slijmerig bezoek aan de set van 'Ghostbusters: Frozen Empire'

Adam Savage helpt met het maken van ectoplasm en recreëert een scène uit de nieuwe 'Ghostbusters'-film.

Adam Savage van Tested neemt het publiek mee achter de schermen van Ghostbusters: Frozen Empire en deelt het slijmerige geheim achter ectoplasm.

"In deze exclusieve videoserie neemt Tested je mee achter de schermen van de nieuwe film terwijl de familie Spengler terugkeert naar New York City om zich bij bekende gezichten te voegen en het op te nemen tegen een angstaanjagende nieuwe dreiging," aldus Tested.

Residu
Ectoplasm is het residu dat de geesten achterlaten op fysieke voorwerpen of op mensen. In Ghostbusters uit 1984 verzamelde Venkman dit residu in de vorm van doorzichtig slijm van de bibliotheekgeest en de spokenjagers kwamen ook in contact met Slimer. En zoals de naam al suggereert was de glibberige geest een slijmerige jongen die groen slijm achterliet.

Ectoplasm is in verschillende kleuren terug te zien in de franchise en voor de eerste film werd maar liefst 625 liter ectoplasma gemaakt.

Speciale effecten
Voor Ghostbusters: Frozen Empire wordt ook weer een hoop slijm geproduceerd op de afdeling speciale effecten en ook in verschillende kleuren zoals Douglas McCarthy laat zien aan Savage. Savage helpt het mixen van de slijm-ingrediënten en wordt zelf het slachtoffer van een demonstratie.



Savage krijgt een soort harnas aan en recreëert een fragment uit Ghostbusters: Frozen Empire, waar Finn Wolfhard's personage Trevor Spengler op de zolder een ontmoeting heeft met Slimer.

Slijm en ijspegels
Ghostbusters: Frozen Empire is vanaf 4 april te zien in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair